Kontrollera lagringsutrymmet för apparna

Med Files by Google kan du se hur mycket utrymme som tas upp av installerade appar på enheten. Om du vill kontrollera lagringsutrymmet måste du aktivera behörigheten för appanvändning.

Tips! Om Files by Google är förinstallerat på enheten är användningsbehörighet vanligtvis beviljad.

1. Tryck på Appar under Kategorier.
    Tips! Du kan se mängden lagringsutrymme för varje app.
  2. Tryck på appen för att se dess lagringsutrymme, behörigheter, aviseringar och skärmtid.
  3. Om det är första gången du använder Files by Google:
    1. Gå i genom processen för att beräkna lagringsutrymme.
    2. Om du vill räkna ut appens lagringsutrymme trycker du på Beräkna lagringsutrymme på fliken Appar följt av Fortsätt följt av Files by Google Files by Google.
      Tips! Tryck på Tillbaka om du inte omdirigeras till Files by Google-appen. Lagringsutrymmets innehåll bör nu visas.

Testa nu