Tjek lagerpladsen for dine apps

I Files by Google kan du tjekke den lagerplads, som de apps, der er installeret på din enhed, optager. Hvis du vil se lagerpladsen, skal du aktivere tilladelsen til appbrug.

Tip! Hvis Files by Google er forudinstalleret på din enhed, er adgangen til telfonbrug som regel aktiveret.

1. Tryk på Apps under "Kategorier".
    Tip! Du kan se mængden af lagerplads for hver app.
  2. Tryk på en bestemt app for at tjekke lagerplads, tilladelser, notifikationer og skærmtid.
  3. Hvis det er første gang, du bruger Files by Google:
    1. Gennemgå "Beregn lagerprocessen".
    2. Du kan beregne lagerpladsen i en app ved at gå til fanen "Apps" og trykke på Beregn lagerplads og derefter Fortsæt og derefter Files by Google Files by Google.
      Tip! Hvis du ikke bliver omdirigeret til appen Files by Google, skal du trykke på Tilbage . Lagerindholdet bør blive vist.

Prøv det nu