Comprovar l'espai d'emmagatzematge de les aplicacions

A Files by Google, pots comprovar l'espai que ocupen les aplicacions instal·lades al dispositiu. Per comprovar l'espai d'emmagatzematge, cal que activis el permís d'ús de l'aplicació.

Consell: si Files by Google està preinstal·lat al dispositiu, el permís d'ús sol estar activat.

1. A la secció "Categories", toca Aplicacions.
    Consell: pots trobar la quantitat d'emmagatzematge de cada aplicació.
  2. Per consultar l'emmagatzematge, els permisos, les notificacions i el temps de connexió, toca cadascuna de les aplicacions.
  3. Si és la primera vegada que utilitzes Files by Google:
    1. Segueix el procés "Calcula l'emmagatzematge".
    2. Per calcular l'emmagatzematge de les aplicacions, a la pestanya Aplicacions, toca Calcula l'emmagatzematge i, a continuació, Continua i, a continuació, Files by Google Files by Google.
      Consell: si no se't redirigeix a l'aplicació Files by Google, toca Enrere . El contingut de l'emmagatzematge s'hauria de mostrar.

Prova-ho ara

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda