Radera säkerhetskopierade foton automatiskt

Med Files by Google kan du frigöra utrymme genom att automatiskt radera säkerhetskopierade foton.

När du aktiverar Smart lagring raderas foton som har säkerhetskopierats till Google Foto automatiskt i följande fall:

• Om 60 dagar har gått sedan fotot sparades
  • Om enheten har mindre än 25 % lagringsutrymme

Viktigt! Det är bara Pixel-användare med Android S som kan radera säkerhetskopierade foton automatiskt.

Radera foton automatiskt

1. Öppna appen Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Tryck på menyn uppe till vänster följt av Inställningar följt av Smart lagring.
  3. Tryck på OK i bekräftelserutan.

Testa nu