Automatisch foto's verwijderen waarvan een back-up is gemaakt

In Files by Google kun je automatisch foto's verwijderen waarvan een back-up is gemaakt om ruimte vrij te maken.

Als je slimme opslag aanzet, worden foto's waarvan een back-up is gemaakt in Google Foto's automatisch verwijderd:

• Als foto's 60 dagen zijn opgeslagen.
  • Als de opslagruimte van je apparaat minder dan 25% is.

Belangrijk: Automatische verwijdering van foto's waarvan al een back-up is gemaakt, is alleen beschikbaar voor Pixel-gebruikers met Android S.

Foto's automatisch verwijderen

1. Open de Files by Google-app Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu en dan Instellingen en dan Slimme opslag.
  3. Tik in het bevestigingsdialoogvenster op OK.

Nu proberen