Varmuuskopioitujen kuvien automaattinen poistaminen

Files by Googlessa voit poistaa varmuuskopioidut kuvat automaattisesti tilan säästämiseksi.

Kun laitat Smart Storagen päälle, Google Kuviin varmuuskopioidut kuvat poistetaan automaattisesti.

• Jos kuvat tallennetaan 60 päiväksi
  • Jos laitteesi tallennustila on alle 25 %

Tärkeää: Varmuuskopioitujen kuvien automaattinen poisto on saatavilla ainoastaan Pixelin käyttäjille Android S:llä.

Kuvien automaattinen poistaminen

1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files by Google.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko ja sitten Settings ja sitten Smart Storage.
  3. Valitse vahvistusikkunasta Ok.

Kokeile nyt