Suprimir automàticament les fotos que tenen una còpia de seguretat

A Files by Google, pots suprimir automàticament les fotos que tenen una còpia de seguretat i alliberar espai.

En activar Emmagatzematge intel·ligent, les fotos amb una còpia de seguretat a Google Fotos se suprimeixen automàticament:

• Si ja fa 60 dies que les fotos estan desades.
  • Si l'emmagatzematge del dispositiu és inferior al 25%.

Important: la supressió automàtica de fotos que tenen una còpia de seguretat només està disponible per als usuaris de Pixel a Android S.

Suprimir fotos automàticament

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Files by Google Files by Google.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Emmagatzematge intel·ligent.
  3. Al quadre de diàleg de confirmació, toca D'acord.

Prova-ho ara