Fejlfinding: Problem med ikke-registreret SD-kort

Hvis du ikke kan se dit SD-kort i Files by Google:

1. Tryk på Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Vedligeholdelse af enhed og derefter Lagerplads
  3. Tjek, om dit SD-kort er registreret.

Hvis SD-kortet ikke er registreret i Indstillinger, skal du fjerne SD-kortet og indsætte det igen. Når det er registreret i Indstillinger, skal du følge vejledningen nedenfor for at formatere SD-kortet som ekstern lagerplads.

Hvis SD-kortet er registreret i Indstillinger, men ikke i Files by Google, kan SD-kortet være formateret som intern lagerplads. Vi anbefaler, at du formaterer dit SD-kort som ekstern lagerplads.
I Android kan du formatere SD-kort på 2 måder:
  • Ekstern lagerplads: Når du formaterer et SD-kort som ekstern lagerplads:
    • Kan du indlæse filer, f.eks. billeder og videoer, på SD-kortet.
    • Kan du ikke installere apps på SD-kortet.
    • Kan du flytte SD-kortet mellem enheder.
  • Adopteret lagerplads: Når du formaterer et SD-kort som adopteret lagerplads:
    • Kan du indlæse filer, f.eks. billeder og videoer, på SD-kortet.
    • Kan du installere apps på SD-kortet.
    • Kan du ikke flytte SD-kortet mellem enheder.
    • Erstatter SD-kortet intern lagerplads. Et SD-kort på 32 GB erstatter 32 GB intern lagerplads. SD-kortets lagerplads føjes ikke til den interne lagerplads.

Vigtigt! Hvis du formaterer dit SD-kort, slettes dataene permanent. Sikkerhedskopiér dine filer, før du formaterer SD-kortet.

Formatér et nyt SD-kort som eksternt SD-kort

På Nokia

How to format SD card on Nokia

1. Åbn appen Indstillinger på din Nokia-enhed.
  2. Vælg Lagerplads og derefter SD-kort.
  3. Vælg Kun én gang for at åbne SD-kortet med Files.
    • Hvis du vil åbne SD-kortet med en anden app, skal du vælge appen på listen over apps.
  4. Øverst til højre skal du vælge menuen Mere og derefter Indstillinger for lagerplads.
  5. Du kan formatere SD-kortet ved at vælge Formatér og derefter Formatér SD-kort.

På Lenovo

How to format SD card on Lenovo

1. Åbn appen Indstillinger på din Lenovo.
  2. Vælg Lagerplads og USB og derefter SD-kort.
  3. Du kan formatere SD-kortet ved at vælge Formatér og derefter Ryd og formatér.

På Xiaomi

How to format SD card on Xiaomi

1. Åbn appen Indstillinger på din Xiaomi.
  2. Vælg Lagerpladsog derefter SD-kort.
  3. Du kan åbne SD-kortet ved at vælge Files og derefter Kun én gang.
  4. Øverst til højre skal du vælge menuen Mere og derefter Indstillinger for lagerplads.
  5. Du kan formatere SD-kortet ved at vælge Formatér og derefter Formatér SD-kort.

Formatér et SD-kort med adoptionsfunktion som eksternt SD-kort

Denne vejledning gælder for SD-kort, der allerede er formateret som internt lager.

På Motorola og Nokia

How to format SD card on Motorola

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Lagerplads og derefter SD-kort.
  3. Øverst til højre skal du vælge menuen Mere og derefter Formatér som ekstern.
  4. Vælg Formatér for at formatere SD-kortet.
  5. Når alt indhold er flyttet til SD-kortet, skal du vælge Udfør.
  6. Stryg nedad på menuen "Notifikation" øverst på startskærmen.
  7. Vælg Konfiguration i notifikationen om indstillinger.
  8. Hvis du vil overføre dine filer til et eksternt lager, skal du vælge Ekstern lagerplads og derefter Udfør.

Prøv det nu