Resolució de problemes: no es detecta la targeta SD

Si la targeta SD no es mostra a Files by Google:

1. Al dispositiu, toca Configuració.
  2. Toca Manteniment del dispositiu i, a continuació, Emmagatzematge.
  3. Comprova si es reconeix la targeta SD.

Si no es detecta la targeta SD a Configuració, treu-la i torna-la a inserir. Quan s'hagi detectat a Configuració, segueix els passos que s'indiquen a continuació per formatar la targeta SD com a portàtil.

Si la targeta SD es reconeix a Configuració però no a Files by Google, por ser que estigui formatada com a emmagatzematge intern.Et recomanem que formatis la targeta SD com a emmagatzematge portàtil.
Hi ha dues maneres de formatar targetes SD amb Android:
  • Emmagatzematge portàtil: quan la targeta SD es formata com a emmagatzematge portàtil:
    • Pots carregar fitxers, com ara imatges i vídeos, a la targeta SD.
    • No pots instal·lar aplicacions a la targeta SD.
    • Pots transferir la targeta SD entre diversos dispositius.
  • Emmagatzematge adoptable: quan la targeta SD es formata com a emmagatzematge adoptable:
    • Pots carregar fitxers, com ara imatges i vídeos, a la targeta SD.
    • Pots instal·lar aplicacions a la targeta SD.
    • No pots transferir la targeta SD entre diversos dispositius.
    • La targeta SD substitueix l'emmagatzematge intern. Una targeta SD de 32 GB substitueix 32 GB d'emmagatzematge intern. L'emmagatzematge de la targeta SD no s'afegeix a l'emmagatzematge intern.

Important: si formates la targeta SD, les dades se suprimiran permanentment. Abans de formatar la targeta SD, fes una còpia de seguretat dels fitxers.

Formatar una targeta SD nova com a targeta SD portàtil

A dispositius Nokia

How to format SD card on Nokia

1. Al dispositiu Nokia, obre l'aplicació Configuració.
  2. Selecciona Emmagatzematge i, a continuació, Targeta SD.
  3. Per obrir la targeta SD amb Files, selecciona Només una vegada.
    • Si vols obrir la targeta SD amb una altra aplicació, selecciona-la a la llista d'aplicacions.
  4. A la part superior dreta, selecciona Menú Més i, a continuació, Configuració d'emmagatzematge.
  5. Per formatar la targeta SD, selecciona Formata i, a continuació, Formata la targeta SD.

A dispositius Lenovo

How to format SD card on Lenovo

1. Al dispositiu Lenovo, obre l'aplicació Configuració.
  2. Selecciona Emmagatzematge i USB i, a continuació, Targeta SD.
  3. Per formatar la targeta SD, selecciona Formata i, a continuació, Esborra i formata.

A dispositius Xiaomi

How to format SD card on Xiaomi

1. Al dispositiu Xiaomi, obre l'aplicació Configuració.
  2. Selecciona Emmagatzematge i, a continuació, Targeta SD.
  3. Per obrir la targeta SD, selecciona Files i, a continuació, Només una vegada.
  4. A la part superior dreta, selecciona Menú Més i, a continuació, Configuració d'emmagatzematge.
  5. Per formatar la targeta SD, selecciona Formata i, a continuació, Formata la targeta SD.

Formatar una targeta SD adoptable com a targeta SD portàtil

Aquestes instruccions són per a targetes SD que ja s'han formatat com a emmagatzematge intern.

A dispositius Motorola i Nokia

How to format SD card on Motorola

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Selecciona Emmagatzematge i, a continuació, Targeta SD.
  3. A la part superior dreta, selecciona Menú Més i, a continuació, Formata com a portàtil.
  4. Per formatar la targeta SD, selecciona Formata.
  5. Un cop hagis mogut tot el contingut a la targeta SD, selecciona Fet.
  6. A la part superior de la pantalla d'inici, desplega el menú Notificació.
  7. A la notificació de Configuració, selecciona Configuració.
  8. Per transferir els fitxers a l'emmagatzematge portàtil, selecciona Emmagatzematge portàtil i, a continuació, Fet.

Prova-ho ara