Flyt filer til papirkurven, og gendan filer fra papirkurven

Du kan flytte filer til papirkurven med Files by Google. Du kan også gendanne filer, du er kommet til at flytte til papirkurven ved en fejl.

Vigtigt!

• Denne funktion er tilgængelig i Android R og vil blive udgivet i faser til andre Android-versioner.
  • Filerne gemmes i papirkurven i 30 dage og slettes derefter automatisk.
Flyt filer til papirkurven fra appens startskærm
  1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Vælg de filer, du vil flytte til papirkurven.
  3. Tryk på Papirkurv Slet øverst til højre.
  4. Tryk på Flyt x filer til papirkurven i dialogboksen til bekræftelse.

Tip! Du kan fortryde din handling ved at trykke på Stop i statuslinjen nedenfor

Flyt filer til papirkurven fra menuen Ryd op

Vigtigt! Filer, der slettes fra kortet "Uønskede filer", slettes permanent. Filerne flyttes ikke til papirkurven.

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Ryd op Ryd op.
  3. Tryk på Vælg filer på et af forslagskortene.
  4. Vælg de filer, du vil flytte til papirkurven.
  5. Nederst på siden skal du trykke på Flyt x filertil papirkurven.

Tips!

• Du kan fortryde din handling ved at trykke på Stop i statuslinjen nedenfor.
  • Hvis du vil gendanne dine filer, efter de er flyttet til papirkurven, skal du gå til papirkurven og gendanne dem manuelt.
Slet filer fra papirkurven

Vigtigt! Filer, der slettes fra papirkurven, slettes permanent.

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv.
  3. Vælg de filer, du vil slette.
  4. Tryk på Slet Trash nederst.
  5. Tryk på Slet i dialogboksen til bekræftelse.
Gendan filer fra papirkurven
  1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv.
  3. Find de filer, du vil flytte fra papirkurven.
  4. Tryk på Gendan Restore nederst på siden.
  5. Tryk på Gendan i dialogboksen til bekræftelse.
Fejlfinding: Papirkurven er tom

Tip! Hvis du har et SD-kort i din enhed, skal du fjerne SD-kortet og tjekke, om filerne i papirkurven er indlæst.

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Aktivér Vis skjulte filer under "Gennemse".
  4. Tryk på Tilbage Tilbage øverst til venstre.
  5. Tryk på Intern lagerplads under "Lagerenheder".
  6. Find mappen ".FilesByGoogleTrash".
  7. Hvis du vil slette mappen, skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet permanent.
  8. Tryk på Slet i dialogboksen til bekræftelse.
  9. Når mappen er slettet, skal du lukke appen og åbne den igen.