Hantera dina stjärnmärkta filer

Du kan stjärnmärka filer du använder ofta så att du kommer åt dem enkelt.
Obs! Om du avinstallerar och installerar om appen behöver du stjärnmärka filerna igen.

Stjärnmärka filer

1. Öppna Files by Google-appen Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori eller lagringsenhet.
  3. Leta reda på filerna du vill stjärnmärka.
    • Så här märker du en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        a. Håll filen nedtryckt.
        b. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Lägg till i Stjärnmärkt.
      • I listvyn Lista:
        a. Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Lägg till i Stjärnmärkt.
    • Så här märker du flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        a. Håll en fil nedtryckt.
        b. Tryck på cirkeln högt upp på varje fil för att välja flera.
        c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Lägg till i Stjärnmärkt.
      • I listvyn Lista:
        a. Tryck på Mer Mer bredvid en fil följt av Välj.
        b. Tryck på cirkeln bredvid varje fil för att välja flera.
        c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Lägg till i Stjärnmärkt.
  4. Längst ned visas bekräftelsemeddelandet Filen lades till i Stjärnmärkt.
  5. Filer som har stjärnmärkts visas med en stjärna Favorites.
  6. Du kan hitta stjärnmärkta filer genom att trycka på Sjärnmärkt under Samlingar.

Ta bort stjärnmärkningen från filer

1. Öppna Files by Google-appen Files by Google på Android-enheten.
  2. Tryck på Stjärnmärkt under Samlingar.
  3. Så här tar du bort stjärnmärkningen från en fil:
    • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
      a. Håll filen nedtryckt.
      b. Tryck på Mer Mer följt av Ta bort från Stjärnmärkt.
    • I listvyn Lista:
      a. Tryck på Mer Mer bredvidfilen följt av Ta bort från Stjärnmärkt.
  4. Så här tar du bort märkningen från flera filer:
    • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
      a. Håll en fil nedtryckt.
      b. Tryck på cirkeln högt upp på varje fil för att välja flera.
      c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Ta bort från Stjärnmärkt.
    • I listvyn Lista:
      a. Tryck på Mer Mer bredvid en fil följt av Välj.
      b. Tryck på cirkeln bredvid varje fil för att välja flera.
      c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Ta bort från Stjärnmärkt.
Tips! Du kan även ta bort dina stjärnmärkta filer från mappen Stjärnmärkt.