Je bestanden met ster beheren

Als je veelgebruikte bestanden snel wilt openen, kun je ze markeren met een ster.
Belangrijk: Als je de app verwijdert en opnieuw installeert, moet je je bestanden opnieuw markeren met een ster.

Bestanden markeren met een ster

1. Open de Files by Google-app Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Selecteer een categorie of een opslagapparaat.
  3. Zoek de bestanden die je met een ster wilt markeren.
    • Zo markeer je 1 bestand:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        a. Houd je vinger op het bestand.
        b. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Toevoegen aan Met ster.
      • In de lijstweergave Lijst:
        a. Tik naast het bestand op Meer Meer en dan Toevoegen aan Met ster.
    • Zo markeer je meerdere bestanden:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        a. Houd je vinger op een bestand.
        b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je bovenaan elk bestand op de cirkel.
        c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Toevoegen aan Met ster.
      • In de lijstweergave Lijst:
        a. Tik naast een bestand op Meer Meer en dan Selecteren.
        b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je naast elk bestand op de cirkel.
        c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Toevoegen aan Met ster.
  4. Onderaan het scherm vind je het bevestigingsbericht Toegevoegd aan Met ster.
  5. Bestanden die zijn gemarkeerd met een ster, worden getoond met Ster Favorites.
  6. Als je bestanden wilt vinden die zijn gemarkeerd met een ster, tik je onder Collecties op Met ster.

Markering van bestanden met een ster opheffen

1. Open de Files by Google-app Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Tik onder Collecties op Met ster.
  3. Zo hef je de markering van een bestand met een ster op:
    • In de rasterweergave Rasterweergave:
      a. Houd je vinger op het bestand.
      b. Tik op Meer Meer en dan Verwijderen uit Met ster.
    • In de lijstweergave Lijst:
      a. Tik naast het bestand op Meer Meer en dan Verwijderen uit Met ster.
  4. Zo hef je de markering van meerdere bestanden op:
    • In de rasterweergave Rasterweergave:
      a. Houd je vinger op een bestand.
      b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je bovenaan elk bestand op de cirkel.
      c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verwijderen uit Met ster.
    • In de lijstweergave Lijst:
      a. Tik naast een bestand op Meer Meer en dan Selecteren.
      b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je naast elk bestand op de cirkel.
      c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verwijderen uit Met ster.
Tip: Je kunt je bestanden met een ster ook verwijderen uit de map Met ster.