Tähdellä merkittyjen tiedostojen ylläpito

Voit merkitä usein käytettyjä tiedostoja tähdellä, niin löydät ne helpommin.
Tärkeää: Jos poistat sovelluksen ja asennat sen sitten uudelleen, sinun on merkittävä tiedostot uudelleen tähdellä.

Tiedostojen merkitseminen tähdellä merkityiksi

1. Avaa Files by Google ‐sovellus Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse kategoria tai tallennuslaite.
  3. Etsi tiedostot, jotka haluat merkitä tähdellä.
    • Yhden tiedoston merkitseminen:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        a. Paina tiedostoa pitkään.
        b. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää tähdellä merkittyihin.
      • Luettelonäkymässä Lista:
        a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Lisää tähdellä merkittyihin.
    • Näin merkitset useita tiedostoja:
      • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
        a. Paina tiedostoa pitkään.
        b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin tiedoston yläreunasta.
        c. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää tähdellä merkittyihin.
      • Luettelonäkymässä Lista:
        a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Valitse.
        b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta kunkin tiedoston vieressä olevaa ympyrää.
        c. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää tähdellä merkittyihin.
  4. Alareunassa näkyy vahvistusviesti "Lisätty tähdellä merkittyihin".
  5. Tähdellä merkityt tiedostot on merkitty tähdellä Favorites.
  6. Löydät tähdellä merkityt tiedostot valitsemalla Kokoelmat-kohdasta Tähdellä merkityt.

Tiedostojen poistaminen tähdellä merkityistä

1. Avaa Files by Google ‐sovellus Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Kokoelmat-kohdasta Tähdellä merkityt.
  3. Tiedoston tähtimerkinnän poistaminen:
    • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
      a. Paina tiedostoa pitkään.
      b. Napauta Lisää Lisää ja sitten Poista tähdellä merkityistä.
    • Luettelonäkymässä Lista:
      a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista tähdellä merkityistä.
  4. Useiden tiedostojen merkinnän poistaminen:
    • Ruudukkonäkymässä Ruudukkonäkymä:
      a. Paina tiedostoa pitkään.
      b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta ympyrää kunkin tiedoston yläreunasta.
      c. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista tähdellä merkityistä.
    • Luettelonäkymässä Lista:
      a. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää ja sitten Valitse.
      b. Jos haluat valita lisää tiedostoja, napauta kunkin tiedoston vieressä olevaa ympyrää.
      c. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista tähdellä merkityistä.
Vinkki: Voit myös poistaa tähdellä merkityt tiedostot Tähdellä merkityt ‐kansiosta.