Administrer dine foretrukne filer

Du kan nemt få adgang til ofte brugte filer ved at markere dem som "favorit".
Vigtigt! Hvis du afinstallerer og geninstallerer appen, skal du markere dine filer som "favorit" igen.

Markér filer som favorit

1. Åbn appen Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Vælg en kategori eller en lagerenhed.
  3. Find de filer, du vil markere som favorit.
    • Sådan markerer du én fil:
      • I gittervisning Gittervisning:
        a. Hold fingeren på filen.
        b. Øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere og derefter Føj til favoritter.
      • I listevisning Liste:
        a. Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Føj til favoritter.
    • Sådan markerer du flere filer:
      • I gittervisning Gittervisning:
        a. Hold fingeren på en fil.
        b. Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst i hver af filerne.
        c. Øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere og derefter Føj til favoritter.
      • I listevisning Liste:
        a. Ud for en fil skal du trykke på Mere Mere og derefter Vælg.
        b. Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen ud for hver af filerne.
        c. Øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere og derefter Føj til favoritter.
  4. Bekræftelsesmeddelelsen "Føjet til favoritter" vises nederst på skærmen.
  5. Filer, der er markeret som favorit, er angivet med en stjerne Favorites.
  6. Du kan finde de filer, der er markeret som favoritter, ved at trykke på  Favoritter under "Samlinger".

Fjern markering af filer som favorit

1. Åbn appen Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på Favoritter under "Samlinger".
  3. Sådan fjerner du en fil som favorit:
    • I gittervisning Gittervisning:
      a. Hold fingeren på filen.
      b. Tryk på Mere Mere og derefter Fjern fra favoritter.
    • I listevisning Liste:
      a. Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern fra favoritter.
  4. Sådan fjerner du markeringen for flere filer:
    • I gittervisning Gittervisning:
      a. Hold fingeren på en fil.
      b. Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst i hver af filerne.
      c. Øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern fra favoritter.
    • I listevisning Liste:
      a. Ud for en fil skal du trykke på Mere Mere og derefter Vælg.
      b. Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen ud for hver af filerne.
      c. Øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern fra favoritter.
Tip! Du kan også fjerne de filer, du har markeret som favorit, fra mappen "Favoritter".