La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Cancela una cita

Puedes usar la app de Google Fiber para cancelar una cita de instalación. También puedes programar o cambiar una cita de reparación existente.

Para cancelar una cita, sigue estos pasos:

1. En la pantalla principal, toca Administrar cita.
    Administra la cita programada en la app de Fiber
  2. Toca Cancelar cita.
    Cita programada en la app de Fiber
  3. Toca Sí, cancelar para confirmar la cancelación.
    Cancela una cita programada en la app de Fiber