S'ha filtrat el secret de client d'OAuth (Facebook)

Aquesta informació va dirigida als desenvolupadors d'aplicacions que han inserit l'App Secret de Facebook a la seva aplicació.

El coneixement de l'App Secret està directament relacionat amb l'accés especial a dades que els usuaris poden haver concedit a l'aplicació. Si l'App Secret s'ha exposat, un atacant podria utilitzar-lo per accedir a les dades dels usuaris a què pot accedir la teva aplicació.

Et recomanem que actualitzis la teva aplicació per implementar l'estratègia d'implementació i l'SDK que recomana Facebook. Per obtenir els detalls d'implementació, visita la pàgina d'assistència per a desenvolupadors de Faceebok.

Passos següents
1. Actualitza l'aplicació perquè no s'hi insereixi el paràmetre client_secret.
2. Inicia la sessió al teu compte de Developer Console i envia la versió actualitzada de l'aplicació.
3. Torna-ho a consultar al cap de cinc hores; en cas que l'aplicació no s'hagi actualitzat correctament, mostrarem un advertiment.

Per resoldre altres dubtes tècnics, publica les teves preguntes a Stack Overflow amb l'etiqueta "android-security". Recorda que les preguntes sobre la política de Google Play no s'han de publicar a Stack Overflow.

Tingues en compte que les aplicacions també han de complir l'Acord de distribució per a desenvolupadors i la Política de continguts. Si creus que has rebut aquest advertiment per error, contacta amb el nostre equip d'assistència sobre polítiques des del Centre d'ajuda per a desenvolupadors de Google Play.