Sikkerhedsbrist i forbindelse med fakturering i appen

Disse oplysninger er beregnet til udviklere af apps, der har en implementering af fakturering i deres apps, som indeholder en sikkerhedsbrist.

Hvis din app aktiverer tjenesten til fakturering i appen uden at konfigurere en målpakke til formålet, kan du risikere, at en skadelig pakke omgår købssystemet i Play Butik og får adgang til data fra din app.

Sådan løser du problemet:

1. Hvis du bruger IabHelper, skal du begynde at bruge den nyeste SDK
  2. Hvis du manuelt aktiverer tjenesten til fakturering i appen, skal du sørge for, at du kalder Intent.setPackage ("com.android.vending") i forbindelse med formål til "com.android.vending.billing.InAppBillingService.BIND".
  3. Log ind på Developer Console, og indsend den opdaterede version af din app.
  4. Vend tilbage efter fem timer – du får vist en advarselsmeddelelse, hvis appen ikke er blevet opdateret korrekt.

Hvis du har andre tekniske spørgsmål, kan du skrive dem i et indlæg på Stack Overflow og bruge tagget "android-security". Bemærk, at spørgsmål om Play-politikker ikke bør stilles i Stack Overflow.

Bemærk, at apps også skal overholde distributionsaftalen for udviklere og indholdspolitikken. Hvis du mener, at du har modtaget denne advarsel om en sikkerhedsbrist ved en fejl, er du velkommen til at kontakte vores politiksupportteam via Hjælp til Google Play-udviklere.