Integreret Google OAuth-opdateringstoken

Disse oplysninger er beregnet til appudviklere, som har indlejret et Google OAuth-opdateringstoken for en fikseret bruger i deres app.

Et fikseret opdateringstoken kan trækkes ud af din applikation og udskiftes med et adgangstoken af enhver, der analysere din app, hvilket udgør en sikkerhedsrisiko. Hvis dit token tilbagekaldes, kan det desuden medføre, at din app ikke længere fungerer korrekt.

Hvis du bruger kontoen til at gemme brugerens data eller få adgang til Google-ressourcer på en godkendt måde, anbefaler vi, at du bruger GoogleApiClient eller GoogleCredential

Vejledning i at rette problemet:

1. Opdater din app, så den ikke indeholder et indlejret opdateringstoken.
  2. Log ind på Developer Console, og indsend den opdaterede version af din app.
  3. Vend tilbage efter fem timer – du får vist en advarselsmeddelelse, hvis appen ikke er blevet opdateret korrekt.

Hvis du har andre tekniske spørgsmål, kan du skrive dem i et indlæg på Stack Overflow og bruge tagget "android-security". Bemærk, at spørgsmål om Play-politikker ikke bør stilles i Stack Overflow.

Bemærk, at apps også skal overholde Distributionsaftale for udviklere og indholdspolitikken. Hvis du mener, at du har modtaget denne advarsel om en sikkerhedsbrist ved en fejl, er du velkommen til at kontakte vores politiksupportteam via Hjælp til Google Play Developer.