Så här löser du problem med avslöjade användaruppgifter för utvecklare

Den här informationen riktar sig till utvecklare vars appar har avslöjade användaruppgifter i webbadresser.

Vi rekommenderar att du letar efter ställen där du använder grundläggande autentisering med webbadresskodning, d.v.s. där du använder webbadresser som https://användarnamn:lösenord@www.exempel.se/. Om dessa användaruppgifter är känsliga bör du ändra dem omedelbart och redigera appen så att användaruppgifterna tas bort.

Om du har andra tekniska frågor kan du ställa dem på Stack Overflow. Använd taggen android-security. Observera att frågor om Plays policy inte ska ställas på Stack Overflow.

Tänk på att appar även måste uppfylla villkoren i distributionsavtalet för utvecklare och innehållspolicyn. Om du anser att vi har skickat den här varningen på felaktig grund kontaktar du supportteamet för policyfrågor via hjälpcentret för utvecklare på Google Play.