Kehittäjien vuotaneiden kirjautumistietojen korjaaminen

Nämä tiedot on tarkoitettu kehittäjille, joiden sovellusten URL-osoitteissa on käytetty vuodettuja kirjautumistietoja.

Suosittelemme, että etsit kaikki tapaukset, joissa olet käyttänyt URL-koodattua perustason autentikointia eli tämänkaltaisia URL-osoitteita: https://username:password@www.example.com/. Jos kirjautumistiedot ovat haavoittuvaisia, sinun on vaihdettava ne välittömästi ja muokattava sovellustasi niin, ettei niitä sisällytetä URL-osoitteeseen.

Muita teknisiä kysymyksiä voit esittää Stack Overflow -sivustolla. Merkitse kysymyksesi tagilla android-security. Älä lähetä Stack Overflow'hun kysymyksiä Playn käytännöistä.

Sovellusten täytyy noudattaa myös kehittäjien jakelusopimusta ja sisältökäytäntöä. Jos uskot tämän varoituksen olevan aiheeton, ota yhteyttä käytäntöjen tukitiimiimme Google Play -kehittäjien ohjekeskuksessa.