Com solucionar problemes amb credencials de desenvolupador filtrades

Aquesta informació va dirigida als desenvolupadors d'aplicacions que utilitzen credencials filtrades als URL.

Et recomanem que cerquis els casos en què utilitzes l'autenticació d'accés bàsica amb codificació d'URL; és a dir, un URL com ara https://nomusuari:contrasenya@www.example.com/. Si les credencials són confidencials, canvia-les immediatament i modifica el disseny de la teva aplicació perquè no s'hi incloguin.

Per resoldre altres dubtes tècnics, publica les teves preguntes a Stack Overflow amb l'etiqueta "android-security". Recorda que les preguntes sobre la política de Google Play no s'han de publicar a Stack Overflow.

Tingues en compte que les aplicacions també han de complir l'Acord de distribució per a desenvolupadors i la Política de continguts. Si creus que has rebut aquest advertiment per error, contacta amb el nostre equip d'assistència sobre polítiques des del Centre d'ajuda per a desenvolupadors de Google Play.