Slett Google-kontoen til barnet ditt

Du kan slette Google-kontoen til barnet ditt hvis barnet er under 13 år (eller den gjeldende alderen i landet ditt). Du kan også fjerne barnets Google-konto fra Android-enheter ved hjelp av Family Link.

Slett barnets konto

Når du sletter Google-kontoen til barnet ditt, mister barnet all informasjonen som er lagret i Google-kontoen, for eksempel bilder, e-post og dokumenter. Finn ut mer om hva som skjer når en Google-konto slettes.

Merk: Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis barnet ditt er over 13 år (eller har passert aldersgrensen i landet ditt).

1. Fjern barnets konto fra Android-enhetene barnet er logget på. Viktig: Hvis du sletter barnets konto før du fjerner den fra barnets Android-enhet, blir enheten låst.
    • Hvis barnet ikke er logget på noen Android-enheter, går du videre til trinn 2.
  2. Åpne Family Link-appen Family Link på enheten din.
  3. Velg barnet ditt.
  4. Trykk på Administrer innstillinger og deretter Kontoinformasjon og deretter Slett kontoen.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre slettingen av barnets konto.

Merk: Du kan også slette barnets konto ved å klikke på barnets navn på families.google.com. Det kan hende du må logge på foreldrekontoen din fra Google.

Opphev slettingen av kontoen til barnet ditt

Merk: Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du opprettet Google-kontoen til barnet ditt, og han eller hun er under 13 år (eller yngre enn aldersgrensen i landet ditt).

Hvis du sletter Google-kontoen til barnet ditt, har du en kort stund på deg til å oppheve slettingen.

1. Gå til Familiegruppe-siden din mens du er logget på Google-kontoen din.
    • Merk: Hvis du har slettet både barnets Google-konto og familiegruppen din, kan ikke barnets konto gjenopprettes.
  2. Velg menyen Meny etterfulgt av klikk på Gjenopprett barnets slettede kontoer etterfulgt av Gjenopprett.

Fjern kontoen til barnet ditt fra en Android-enhet

Når du fjerner kontoen til barnet ditt fra enheten, slettes informasjon som er tilknyttet den kontoen, fra enheten. Dette omfatter e-post, kontakter, enhetsinnstillinger og innstillinger for foreldretilsyn.

Bruk Family Link-appen på barnets enhet

Merk: Hvis du har lagt til tilsyn på en Google-konto barnet ditt hadde fra før, trenger du hjelp fra barnet til å gjøre dette.

1. Åpne Family Link-appen Family Link på barnets Android-enhet.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre og deretter Fjern kontoen og deretter Fjern kontoen.
  3. Velg e-postadressen din, og skriv inn passordet ditt.

Hvis barnets enhet ikke er koblet til Internett, kan du bruke en kode for foreldretilgang for å fjerne barnets konto.

Bruk Family Link-appen på enheten din

1. Åpne Family Link-appen Family Link på foreldreenheten din.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Rull ned til kortet for barnets Android-enhet.
  4. Trykk på Innstillinger og deretter Tilbakestill enheten og slett dataene.

Merk: Du kan også fjerne kontoen til barnet ditt fra en Android-enhet ved å klikke på barnets navn på families.google.com. Det kan hende du må logge på foreldrekontoen din fra Google.

Bruk Innstillinger-appen for Android

Merk: Hvis du har lagt til tilsyn på en Google-konto barnet ditt hadde fra før, trenger du hjelp fra barnet til å gjøre dette.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på barnets enhet.
  2. Trykk på Brukere og kontoer og deretter Google-kontoen du vil fjerne og deretter Fjern kontoen.
    • Hvis du ikke ser Fjern kontoen: Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Fjern kontoen.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre fjerningen av barnets konto.