Gendan, fjern eller slet dit barns Google-konto

Hvis dit barn er under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land, kan du slette eller gendanne barnets Google-konto. Hvis du vil lade andre bruge enheden uden forældrestyring, skal du fjerne dit barns konto fra den pågældende Android-enhed eller Chromebook.

Fjern eller slet dit barns konto

Brug vores selvhjælp til at få flere oplysninger om, hvordan du fjerner eller sletter et barns konto, hvis barnet er under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land.
Du kan også stoppe forældrestyring for et barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) på din administrerede enhed eller barnets enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du stopper forældrestyring.
Fjern eller slet dit barns konto

Gendan dit barns Google-konto

Hvis du sletter dit barns konto, har du en begrænset periode til at gendanne den, inden du mister barnets mails, billeder og kontooplysninger.

Vigtigt!

• Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har oprettet en Google-konto til dit barn, og barnet er under 13 år eller den fastsatte alder i dit land.
  • Hvis du har slettet dit barns Google-konto og din familiegruppe, kan dit barns konto ikke gendannes. Hvis du vil gendanne dit barns konto, skal du logge ind med din forældrekonto.

Sådan fjerner du dit barns konto fra en enhed

Når du fjerner dit barns konto fra en enhed, fjernes oplysninger, der er knyttet til den pågældende konto, fra den pågældende enhed. Dette omfatter mails, kontakter, enhedsindstillinger og indstillinger for forældrestyring.

Hvad der sker, når du fjerner dit barns konto fra barnets enhed:

• Der er stadig forældrestyring på kontoen, men ikke på den pågældende enhed.
  • Du kan føje den fjernede konto til en ny enhed.
  • Dit barn kan stadig få adgang til mails, kontakter og billeder, der er knyttet til barnets konto på andre enheder.
  • Dit barns konto er ikke "slettet", og den forbliver muligvis logget ind på andre enheder.

Vi anbefaler, at du gendanner enhedens fabriksindstillinger for at sikre, at alle appdata fjernes fra enheden, når du har fjernet dit barns konto. Se, hvordan du gendanner fabriksdataene på din Android-enhed.

Brug Family Link-appen på din enhed
Hvis dit barn er under 13 år (eller den fastsatte digitale lavalder i dit land), kan du bruge din forælders enhed til at fjerne et barns konto fra en enhed.
  1. Åbn appen Family Link Family Link på din forældreenhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Enheder.
  4. Vælg dit barns enhed.
  5. Tryk på Nulstil enhed, og slet data.
    • Hvis du ikke kan finde "Nulstil enhed, og slet data", kan du fjerne barnets konto via Android-indstillingerne på barnets enhed. Enheden vises muligvis stadig i Family Link, men dit barns konto har ikke længere adgang til den pågældende enhed.
Brug appen Indstillinger på Android
Du kan fjerne et barns konto direkte på barnets enhed uanset barnets alder.
  1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti for at finde den Google-konto, du vil fjerne.
  3. Tryk på Fjern konto.
    • Hvis du ikke kan finde "Fjern konto", skal du øverst til højre trykke på Mere Mere og derefter Fjern konto.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fjerne dit barns konto.

Fjern dit barns konto fra en Chromebook

Barnets konto var den første, der blev føjet til Chromebook

Du kan fjerne dit barns konto ved at gendanne fabriksindstillingerne på din Chromebook.

Vigtigt! En gendannelse af fabriksindstillingerne på din Chromebook rydder alle filer fra din harddisk. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du gendanner fabriksindstillingerne på din Chromebook.

Gendan fabriksindstillingerne på din Chromebook

1. Log ud af din Chromebook.
  2. Hold nede på Ctrl + Alt + Shift + r.
  3. Vælg Genstart.
  4. Vælg Powerwash og derefter Fortsæt.
  5. Følg vejledningen på skærmen, og log ind med din Google-konto.
    • Tip! Når du har nulstillet din Chromebook, er ejerkontoen nu den konto, du logger ind med.
  6. Følg resten af vejledningen på skærmen for at konfigurere din Chromebook.

Barnets konto var ikke den første, der blev føjet til Chromebook

Brug Chromebook Account Manager på din enhed:

1. Klik på den profil, du vil fjerne, på loginskærmen.
  2. Klik på pilen nederst til højre på profilbilledet.
  3. Klik på Fjern denne bruger.
  4. Klik på Fjern denne bruger i den boks, der åbnes.

Tip! Hvis du har slettet dit barns konto, før du fjernede den fra barnets Chromebook, skal du holde nede på Ctrl + Alt + Shift + r for at gendanne fabriksindstillingerne på din Chromebook.

Slet dit barns konto

Vigtigt! Denne valgmulighed er ikke tilgængelig, hvis dit barn er over 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land. Dit barn kan i stedet selv slette sin Google-konto.

Hvis du sletter dit barns konto, mister du og dit barn alle de oplysninger, der er gemt på barnets konto. Hvis du vil slette dit barns konto, skal barnet være under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land). Hvis du vil stoppe forældrestyring på specifikke enheder, skal du først fjerne dit barns konto fra den pågældende enhed.

Hvad der sker, når du sletter dit barns konto:

• Du mister alle data og alt indhold på dit barns konto, f.eks. mails, filer, kalendere og billeder.
  • Dit barn kan ikke logge ind med sin konto og bruge Google-tjenester som f.eks. Gmail, Drev, Kalender eller Play.
  • Du mister adgangen til indhold, der er købt i Google Play med dit barns konto, f.eks. apps og spil. Barnet mister adgang til familieabonnementer. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader data, der er relateret til dit barns konto.

Brug din forældreenhed

Vigtigt! Hvis du sletter dit barns konto, før du fjerner den fra en enhed, du er logget ind på, kan den blive låst og kræve en gendannelse af fabriksindstillingerne.
  1. Fjern dit barns konto fra en Android-enhed eller Chromebook, som barnet er logget ind på.
    • Hvis barnet ikke er logget ind på en Android-enhed eller Chromebook, skal du gå videre til trin 2.
  2. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  3. Vælg dit barn.
  4. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillinger og derefter Kontooplysninger og derefter Slet konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at slette dit barns konto.

Tip!

• Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har oprettet en Google-konto til dit barn, og barnet er under 13 år (eller den fastsatte alder i dit land).
  •  Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.
Brug din computer
  1. Gå til g.co/YourFamily, og log ind på din forældrekonto.
  2. Vælg dit barn.
  3. Vælg Forældreindstillinger og derefter Mere.
  4. Vælg Kontooplysninger i menuen til venstre.
  5. Vælg Slet konto og data.
Vigtigt! Hvis du sletter dit barns konto, før du fjerner den fra en enhed, du er logget ind på, kan den blive låst og kræve en gendannelse af fabriksindstillingerne.