Lägga till appar som har godkänts av lärare på barnets enhet

Du kan enkelt lägga till innehåll som godkänts av lärare på ditt barns enhet direkt från din enhet.

Krav

Föräldrar som vill visa och ladda ned föreslagna appar till barnets Android-enhet måste:

• använda Family Link på en Android-enhet för att hantera ett Google-konto för barn mellan 6 och 9 år
  • bo i USA.

Om ett barn ska få föreslagna appar som föräldern har laddat ned måste barnet:

• logga in med sitt Google-konto på enbart en Android-enhet.

Ladda ned föreslagna appar

1. Öppna Family Link-appen Family Link på föräldraenheten.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Höjdpunkter.
  4. Tryck på Installera under Appar som har godkänts av lärare.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här väljs appförslagen ut

Vi jobbar med lärare från hela USA för att välja ut Google Play-appar som är lämpliga för åldersgruppen, genomtänkt utformade och roliga för barn.