Føj apps, der er godkendt af lærere, til dit barns enhed

Du kan nemt føje indhold, der er godkendt af lærere, til dit barns enhed direkte via din enhed.

Krav

Hvis du som forælder vil se og downloade foreslåede apps på dit barns Android-enhed, skal du:

• Bruge Family Link på en Android-enhed til at administrere en Google-konto for børn i alderen 6-9 år.
  • Bo i USA.

For at dit barn kan modtage foreslåede apps, der er downloadet af en forælder, skal barnet:

• Logge ind med sin Google-konto på kun én Android-enhed.

Download foreslåede apps

1. Åbn appen Family Link Family Link på din forældreenhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Højdepunkter.
  4. Tryk på Installer under "Apps, der er godkendt af lærere".
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan udvælges foreslåede apps

Vi samarbejder med lærere fra hele USA om at vælge Google Play-apps, som er alderssvarende, har et gennemtænkt design og er sjove for børn.