Google Classroom og dit barns Google-konto

Hvis du bruger Family Link til at administrere en Google-konto til dit barn, kan du logge barnet ind på Google Classroom på barnets Android-enhed ved hjælp af barnets skolekonto. Når dit barn er logget ind, kan du stadig administrere barnets personlige konto med Family Link.

Brug Google Classroom med dit barns Android-enhed

1. Installer Google Classroom på dit barns Android-enhed

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på dit barns Android-enhed.
  2. Søg efter Google Classroom.
  3. Tryk på Installer. Du skal muligvis logge ind på den konto, du bruger til Family Link.

2. Tilføj dit barns skolekonto

1. Åbn Google Classroom på dit barns enhed.
  2. Tryk på Kom godt i gang.
  3. Vælg dit barns Google-konto, eller vælg Tilføj konto.
  4. Tryk på Næste.
  5. Vælg den konto, du bruger til Google Classroom, til at give forældretilladelse.
  6. Følg vejledningen på skærmen.

Fjern dit barns skolekonto

You can remove your child's account on Android devices.

Vigtigt! Du skal give tilladelse i forbindelse med processen for fjernelse af konti.

1. På dit barns Android-enhed skal du gå til Indstillinger og derefter Konti og derefter Google.
  2. Tryk på den Google-konto, du vil fjerne.
  3. Tryk på Fjern konto.
    • Hvis du ikke kan finde "Fjern konto", skal du øverst til højre trykke på Mere Mere og derefter Fjern konto.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Find og løs problemer

Jeg kan ikke tilføje en konto

Sørg for, at du angiver mailadressen og adgangskoden, som dit barn bruger på skolen. Du kan ikke logge ind på Google Classroom med dit barns personlige konto. Få flere tips til fejlfinding.

Hvis appen Chrome Chrome eller appen Google Google Søgning er installeret på dit barns enhed, skal du sørge for at opdatere disse apps til den seneste version.

Brug Google Classroom med dit barns Chrome OS-enhed

Vigtigt! Hvis du ikke bruger Family Link til at administrere dit barns Chrome OS-enhed, kan du i stedet se, hvordan du forbereder Chromebooks til fjernundervisning.

1. Log ind med dit barns Google-konto, som skolen har udstedt

Hvis dit barn allerede er logget ind på sin Chromebook med en personlig konto, der forældrestyres med Family Link, kan du tilføje barnets Google-konto som en sekundær konto.

2. Brug Google Classroom

Dit barns skole har muligvis Google Classroom, som underviserne kan bruge til at sende og modtage opgaver, give feedback og tildele karakterer. Få flere oplysninger om Google Classroom. Du kan få adgang til dit barns Google Classroom ved at gå til classroom.google.com.