Google Klaskamer en jou kind se Google-rekening

As jy Family Link gebruik om 'n Google-rekening vir jou kind te bestuur, kan jy hulle met gebruik van hul skoolrekening by Google Klaskamer aanmeld op hul Android-toestel. Wanneer hulle aangemeld is, kan jy nog steeds hul persoonlike rekening met Family Link bestuur.

Gebruik Google Klaskamer met jou kind se Android-toestel

1. Installeer Google Klaskamer op jou kind se Android-toestel

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop op jou kind se Android-toestel .
  2. Soek na Google Klaskamer.
  3. Tik op Installeer. Jy sal dalk moet aanmeld by die rekening wat jy met Family Link gebruik.

2. Voeg jou kind se skoolrekening by

1. Maak Google Klaskamer oop op jou kind se toestel.
  2. Tik op Begin.
  3. Kies jou kind se Google-rekening of kies Voeg rekening by.
  4. Tik op Volgende.
  5. Kies die rekening wat jy gebruik met Google Klaskamer om ouertoestemming te gee.
  6. Volg die instruksies op die skerm.

Verwyder jou kind se skoolrekening

You can remove your child's account on Android devices.

Belangrik: Jy moet jou toestemming gee as deel van die rekeningverwyderingproses.

1. Gaan op jou kind se Android-toestel na Instellings en dan Rekeninge en dan Google.
  2. Tik op die Google-rekening wat jy wil verwyder.
  3. Tik op Verwyder rekening.
    • As jy nie "Verwyder rekening" kry nie, moet jy bo regs tik op Meer Meer en dan Verwyder rekening.
  4. Volg die instruksies op die skerm.

Foutsporing

Kan nie 'n rekening byvoeg nie

Maak seker jy voer die e-posadres en wagwoord in wat jou kind by die skool gebruik. Jy kan nie by Google Klaskamer aanmeld met jou kind se persoonlike rekening nie. Kry meer foutspoorwenke.

As jou kind se toestel die Chrome-program Chrome of die Google-program Google Search het, moet jy seker maak om hierdie programme na die jongste weergawe toe op te dateer.

Gebruik Google Klaskamer met jou kind se Chrome-bedryfstelseltoestel

Belangrik: As jy nie Family Link gebruik om jou kind se Chrome-bedryfstelseltoestel te bestuur nie, moet jy eerder verwys na berei Chromebooks voor vir afstandsonderrig.

1. Meld aan met jou kind se Google-rekening wat deur die skool verskaf is

As jou kind reeds aangemeld is by hul Chromebook met 'n persoonlike rekening waaroor toesig gehou word met Family Link, kan jy hul Google-rekening wat deur die skool verskaf is byvoeg as 'n sekondêre rekening.

2. Gebruik Google Klaskamer

Jou kind se skool kan dalk Google Klaskamer hê, wat onderwysers kan gebruik om werkopdragte uit te deel en in te neem, vir puntetoekenning en vir terugvoer. Kom meer te wete oor Google Klaskamer. Gaan na classroom.google.com vir toegang tot jou kind se Google Klaskamer.