Legg til foreldre i familiegruppen din

Hvis du er familieadministrator, kan du legge til en forelder i familiegruppen din.

Legg til eller fjern foreldre

Legg til eller fjern foreldre

Personer som skal legges til som foreldre, må være minst 18 år gamle og medlem av familiegruppen fra før.

Play Butikk-appen

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Familie og så Administrer familiemedlemmer.
  4. Trykk på Inviter familiemedlemmer.
  5. Trykk på Send.
    • Du mottar et e-postvarsel når noen blir med i familiegruppen din.

Family Link-appen

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og deretter Administrer familien.
  3. Velg en person du vil legge til eller fjerne som forelder.
  4. Trykk på Legg til foreldretillatelser eller Fjern foreldretillatelsene og deretter Bekreft.

Google One-appen

1. Åpne Google One-appen Google One på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen og så Innstillinger.
  3. Trykk på Administrer familieinnstillingene og så Administrer familiegruppen.
  4. Trykk på Administrer foreldretillatelsene.
  5. Velg hvem du vil legge til eller fjerne som forelder.
  6. Trykk på Fjern.
Fjern deg selv som forelder

Hvis familieadministratoren har lagt deg til som en forelder, kan du fjerne foreldretillatelsene dine.

Play Butikk-appen

1. Åpne Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer Google-kontoen din og så Folk og deling og så Administrere familiegruppen din.
  4. Velg forelderen du vil fjerne rettighetene for.
  5. Trykk på Fjern foreldretillatelsene.

Family Link-appen

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og deretter Administrer familien.
  3. Velg en person du vil fjerne som forelder.
  4. Trykk på Fjern foreldretillatelsene og deretter Bekreft.

Foreldretillatelser

Foreldre har stort sett de samme rettighetene som familieadministratoren – de kan blant annet

• bruke Family Link til å administrere et barns Google-konto (dette inkluderer innstillinger for å administrere Google-aktivitet, skjermtid og posisjon)
  • godkjenne nedlastinger og kjøp med familiebetalingsmåten på Google Play – hvis godkjenning av kjøp er slått på
  • se familiemedlemmers kjøp med familiebetalingsmåten
  • endre familiemedlemmenes innstillinger for godkjenning av kjøp på Google Play
    • Innstillingene for godkjenning av kjøp gjelder bare for kjøp som går via faktureringssystemet for Google Play.

Bare familieadministratoren kan

De voksne i familien kan abonnere på Google One. Familieadministratoren kan være en annen enn administratoren for Google One-abonnementet. Finn ut hvordan du legger til familiemedlemmer i et Google One-abonnement.