Slå på eller stänga av aviseringar om Family Link

Du kan bestämma vilka aviseringar du vill få från Family Link.

Hantera aviseringar

När du hanterar ditt barns Google-konto kan du bestämma om du vill få aviseringar via e-post och Family Link-appen.

Obs! Vissa aviseringar kan inte stängas av.

1. Öppna Family Link-appen Family Link.
  2. Tryck på Inställningar följt av uppe till höger.
  3. Tryck på den typ av avisering som du vill ändra.
  4. Slå på eller av aviseringar för varje barn.

Aviseringar som du kan få

Som standard kan föräldrar få aviseringar om sådant som:

• Appar: När ditt barn begär eller installerar en ny app.
  • Webbplatsbegäran: När ditt barn begär åtkomst för att besöka en webbplats i Google Chrome som du har blockerat.
  • Aktivitetsinställningar: När ditt barn eller en annan förälder ändrar en av barnets aktivitetsinställningar för Google.
  • Platsinställningar: När en annan förälder ändrar en platsinställning för en av barnets Android-enheter.
  • Platsaviseringar: När du eller en annan förälder ställer in en platsavisering när ditt barn kommer till eller lämnar en märkt familjeplats.
  • Family Link-uppdateringar: När du vill välja hur du får uppdateringar från Family Link.
  • Google Kids Space: När du vill välja hur du får uppdateringar från Google Kids Space.
  • Feedback från användare och enkäter: När du vill hjälpa oss att förbättra ditt barns upplevelse.
  • Nyheter för barn och familjer på Google: När du vill hitta nya funktioner och tjänster.

Obs! Tjänsterna för föräldrakontroll i Family Link kan variera beroende på barnets enhet.