Slå Family Link-varsler på eller av

Du kan bestemme hvilke varsler du vil ha fra Family Link.

Administrer varsler

Når du administrerer Google-kontoen til barnet ditt, kan du bestemme om du vil ha varsler via e-post og Family Link-appen.

Merk: Enkelte varsler kan ikke slås av.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre og deretter Varselinnstillinger.
  3. Trykk på varseltypen du vil endre.
  4. Slå varsler på eller av for hvert barn.

Du kan også endre varselinnstillingene på nettet:

1. Gå til families.google.com.
  2. Klikk på menyen Meny og deretter Varselinnstillinger.
  3. Slå varsler på eller av for hvert barn.

Varsler du kan få

Foreldre kan som standard få varsler om ting som:

• Apper: Når barnet ditt ber om eller installerer en ny app.
  • Nettstedsforespørsler: Når barnet ditt ber om tilgang til å besøke et nettsted i Google Chrome som du har blokkert.
  • Aktivitetslagring: Når barnet ditt eller en annen forelder endrer en av barnets Google-aktivitetsinnstillinger
  • Posisjonsinnstillinger: Når en annen forelder endrer en posisjonsinnstilling for en av barnets Android-enheter.
Merk: Tjenestene for foreldretilsyn i Family Link kan variere avhengig av hvilken enhet barnet ditt har.