Family Link-meldingen aan- of uitzetten

Je kunt zelf bepalen welke meldingen je krijgt van Family Link.

Meldingen beheren

Als je het Google-account van je kind beheert, kun je bepalen of je meldingen via e-mail en de Family Link-app wilt krijgen.

Belangrijk: Je kunt bepaalde meldingen niet uitzetten.

1. Open de Family Link-app Family Link.
  2. Tik rechtsboven op Meldingen en dan Instellingen .
  3. Tik op het type melding dat je wilt wijzigen.
  4. Zet meldingen aan of uit voor elk kind.

Meldingen die je kunt ontvangen

Ouders kunnen standaard meldingen krijgen voor bijvoorbeeld:

• Nieuwe apps: Als je kind een nieuwe app aanvraagt of installeert.
  • Websiteverzoeken: Als je kind toegang vraagt tot een site in Google Chrome die je hebt geblokkeerd.
  • Activiteitsopties: Als je kind of een andere ouder een van de Google-activiteitsinstellingen van je kind wijzigt.
  • Locatie-instellingen: Als een andere ouder een locatie-instelling wijzigt voor een van de Android-apparaten van je kind.
  • Locatiemeldingen: Als jij of een andere ouder een locatiemelding instelt voor als je kind aankomt bij een gelabelde gezinsplaats of die verlaat.
  • Family Link-updates: Als je wilt kiezen hoe je updates van Family Link krijgt.
  • Google Kids Space: Als je wilt kiezen hoe je updates van Google Kids Space krijgt.
  • Gebruikersfeedback en -enquêtes: Wanneer je ons wilt helpen de functionaliteit voor je kind te verbeteren.
  • Wat is er nieuw voor kinderen en gezinnen op Google: Als je nieuwe functies en services wilt checken.

Opmerking: De beschikbare Family Link-services voor ouderlijk toezicht kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het apparaat van je kind.