طُرق للمساعدة على منع وصول المستخدمين غير المرغوب فيهم من التواصل مع طفلك

Wanneer jy Family Link gebruik om jou kind se Google-rekening te bestuur, sal hulle hul rekening kan gebruik om werwe te besoek of apps te gebruik wat boodskappe toelaat.

Blokkeer kontakte vir jou kind in die dienste hier onder

Blokkeer iemand op Vergader

Wanneer jy iemand op Vergader blokkeer, sal jou kind nie video-oproepe van hulle af ontvang nie.

1. Maak die Vergader-app op jou kind se toestel oop.
  2. Raak en hou die kontak wat jy wil blokkeer.
  3. Tik op Blokkeer gebruiker.
Blokkeer iemand op Gmail

Wanneer jy iemand op Gmail blokkeer, sal jou kind nie e-posse van hulle af ontvang nie.

Volg die instruksies hieronder as jou kind ’n Android-toestel gebruik. Vind andersins uit hoe om die e-posadres op ander toestelle te blokkeer.

1. Maak die Gmail-app op jou kind se toestel oop.
  2. Maak ’n e-pos oop van die persoon wat jy wil blokkeer.
  3. Tik bo regs op Meer المزيد ثم Blokkeer.
Blokkeer iemand op Google Chat

Wanneer jy iemand op Google Chat blokkeer, sal jou kind nie boodskappe van hulle af ontvang nie.

Volg die instruksies hieronder as jou kind ’n Android-toestel gebruik. Vind andersins uit hoe om iemand op ander toestelle op Google Chat te blokkeer.

1. Maak die Google Chat-app op jou kind se toestel oop.
  2. Gaan na jou gesprekslys toe.
  3. Maak ’n Google Chat-gesprek oop.
  4. Tik op Opsies Options ثمMense.
  5. Kies die persoon wat jy wil blokkeer, en tik dan op Blokkeer.
Blokkeer ’n foonnommer om jou kind se Android-foon te skakel

Jy kan die stappe hieronder volg as jou kind ’n Nexus- of Pixel-toestel het Andersins kan jy die hulpsentrum vir hul toestel besoek om uit te vind hoe om foonnommers te blokkeer

1. Tik op Foon هاتف op jou kind se toestel.
  2. Tik op Oproepgeskiedenis سجلّ المكالمات.
  3. Tik op ’n oproep deur die nommer wat jy wil blokkeer.
  4. Tik op Blokkeer/Gee strooipos aan.

Blokkeer apps of werwe wat boodskappe toelaat

As jou kind op ’n Android-toestel aangemeld is, kan jy die apps bestuur wat hulle op daardie toestel gebruik.

Gaan aflaaie en aankope na

As aankoopgoedkeuring aan is, sal jou kind jou goedkeuring nodig hê om ’n app vanuit Google Play af te laai.

Wanneer jy ’n versoek van jou kind af ontvang om ’n app af te laai, kan jy die app se beskrywing en toestemmings bestudeer om te sien of die app boodskappe of kommunikasie tussen gebruikers toelaat.

As jy nie wil hê dat jou kind die app moet gebruik nie, hoef jy dit nie goed te keur nie.

Let wel: Jou goedkeuring sal nie vereis word vir vorige aflaaie en inhoud wat deur Gesinsbiblioteek gedeel word nie.

Keer jou kind om sekere werwe deur Chrome op Android-toestelle en Chromebooks te besoek

As jy bekommerd is dat jou kind op ’n werf, soos ’n sosialemediadiens, gekontak sal word, kan jy die werf op Chrome blokkeer.

Jy kan ook jou kind se instellings verander sodat hulle slegs sekere werwe kan besoek, pleks van alle werwe wat nie geblokkeer is nie.

Let wel: Jy kan werwe in Chrome slegs blokkeer op Android-toestelle of Chromebooks waarop jou kind aangemeld is.

بحث
محو البحث
إغلاق البحث
القائمة الرئيسية
true
مركز مساعدة البحث