Google Play og dit barns Google-konto

Hvis du administrerer dit barns Google-konto via Family Link, kan dit barn bruge Google Play.

Sådan fungerer Google Play

Langt hen ad vejen er Google Play ens for både børn og voksne.

Du kan få flere oplysninger om forskellene ved at vælge appnavnet nedenfor.

Play Butik

Hvis du logger dit barn ind på hans eller hendes Google-konto på en Android-enhed eller Chromebook, kan barnet bruge Google Play Butik til at downloade indhold som f.eks. apps, spil og film.

Du kan begrænse, hvilket indhold dit barn kan downloade eller købe, ved at:

Play Spil

Børn under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region med forældrestyrede Google-konti, der administreres via Family Link, kan oprette en profil i Play Spil, som repræsenterer deres gameridentitet. En forælder skal give tilladelse, før profilen kan oprettes.

• Med en profil i Play Spil: Dit barn kan automatisk logge ind i understøttede spil med sin profil i Play Spil. Dit barn kan få glæde af kontinuitet mellem flere Play-platforme.
  • Uden en profil i Play Spil: Dit barn kan stadig spille de enkelte spil baseret på Family Link-indstillingerne, men nogle spilfunktioner, der er afhængige af profiler i Play Spil, fungerer muligvis ikke som forventet.

Tip! Det er ikke alle spil, der understøtter automatisk login med en profil i Play Spil på forældrestyrede Google-konti.

Play Bøger

Sektionerne "E-bøger til dig" og "Lydbøger til dig" vises ikke til børn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) i Play Bøger-appen.

Bemærk! Disse forskelle gælder ikke, når der er føjet forældrestyring til en eksisterende Google-konto via Family Link.

Google TV og Play Film

Der er et par handlinger, som børn under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land ikke kan udføre i Google Play Film-appen:

• Logge ind på Android TV for at se indhold i Play Film. Børn kan dog logge ind på enheder, der understøtter Google TV.
  • Indløse tilbud på film.
  • Logge ind på Google TV på iOS-enheder.

Få flere oplysninger om børn og Google TV

Løs problemer

Mit barn kan ikke finde Google Play Butik

Vigtigt! Dit barns Chromebook skal have ChromeOS 71 eller nyere for at køre apps fra Google Play. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer ChromeOS.

1. Nederst til højre på dit barns Chromebook skal du vælge tidspunktet og derefter Indstillinger Indstillinger.
  2. I sektionen "Google Play Butik" skal du vælge Aktivér ud for "Installer apps og spil fra Google Play på din Chromebook".
    • Hvis denne valgmulighed ikke vises, fungerer Android-apps ikke på dit barns Chromebook.
  3. Klik på Mere i det vindue, der åbnes.
  4. Du vil blive bedt om at acceptere servicevilkårene. Klik på Acceptér, når du har læst og accepteret dem.