Opret en familie på Google

Når du opretter en familiegruppe, bliver du gruppens familieadministrator. Du kan oprette en familiegruppe med op til 6 personer, når du:

Se, hvordan du opretter en familiegruppe med Google One

Opret en familie med Google Assistentant

1. Åbn Google Assistent Assistent på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sig "Hey Google, konfigurer min familie".
  3. Følg vejledningen på skærmen.
Jeg får en fejlmeddelelse, når jeg prøver at oprette min familiegruppe

Alderskravet er ikke opfyldt

Du skal være fyldt myndighedsalderen i dit land for at administrere en familiegruppe. En familieadministrator kan invitere dig til at deltage i en familiegruppe.

Du er allerede medlem af en familiegruppe

Du kan kun være medlem af én familiegruppe ad gangen. Hvis du vil oprette en ny familiegruppe, skal du slette din nuværende familiegruppe og derefter oprette en ny.

Kontoen understøttes ikke

Du kan ikke oprette en familiegruppe med en Google-konto fra dit arbejde, din skole eller en anden organisation.

Familiegruppen kunne ikke oprettes

Det er kun muligt at skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder. Du skal muligvis vente 12 måneder, før du kan oprette eller blive medlem af en ny familiegruppe.

Landet eller familien understøttes ikke

Sørg for, at familieadministratoren og familiemedlemmerne har det samme land i Google Play.

Jeg får en fejlmeddelelse, når jeg prøver at tilføje familiemedlemmer

Mailadressen er ikke knyttet til en Google-konto

Hvis du bruger Google Assistent til at oprette din familiegruppe, er det kun de mailadresser, der er knyttet til Google-konti, som kan være en del af din familie. Hvis du vil medtage en mailadresse, der ikke er knyttet til en Google-konto, skal du oprette en familiegruppe ved hjælp af et andet produkt.

Du kan ikke føje en Google-konto til din familiegruppe, hvis den pågældende konto er fra dit arbejde, din skole eller en anden organisation.

Familiemedlemmet er allerede i en familiegruppe

Dit familiemedlem kan kun være medlem af én familiegruppe ad gangen. Dit familiemedlem kan forlade sin nuværende familiegruppe og deltage i din familiegruppe.

Familiemedlemmet har allerede skiftet familiegruppe

Det er kun muligt at skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder. Dit familiemedlem skal muligvis vente i op til 12 måneder, før vedkommende kan forlade sin nuværende familiegruppe og deltage i din.

Landet eller familien understøttes ikke

Sørg for, at både du og dine familiemedlemmer har det samme land i Google Play.

Jeg bliver bedt om at oplyse en kontrolkode, når jeg inviterer familiemedlemmer

Hvis du har oprettet en betalingsmetode for familien, kan du blive bedt om at bekræfte kontrolkoden på dit betalingskort, når du inviterer brugere til din familie.

Som en del af denne bekræftelsesproces vises der muligvis en afventende godkendelse på udtoget for dit betalingskort.

Disse godkendelser anvendes, så Google kan sikre, at kortet er gyldigt. Der er ikke tale om egentlige debiteringer, og du skal ikke betale for dem.

Midlertidig beløbsreservationer kan forblive på din konto i op til 14 hverdage. Hvis du stadig ser en midlertidig beløbsreservation efter 14 hverdage, skal du kontakte din bank for at få flere oplysninger.

Roller til familiemedlemmer

Familieadministrator

Når du opretter en familiegruppe, bliver du gruppens familieadministrator. Familieadministratoren er den eneste, der kan:

Alle voksne i din familie kan tilmelde sig Google One. Administratoren af Google One-abonnementet og familieadministratoren behøver ikke at være én og samme person.

Forælder

Personer, som familieadministratoren angiver som forældre, skal også være fyldt myndighedsalderen i det pågældende land.

Forældre kan:

• Godkende køb i Google Play.
  • Skifte indstillinger for børnesikring og familiemedlemmers indstillinger for godkendelse ved køb.
  • Bruge Family Link til at holde øje med Google-konti til børn.

Vigtigt! Indstillingerne for godkendelse af køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Familiemedlem
  • Familiemedlemmer kan deltage i en familiegruppe, når de inviteres af familieadministratoren.
  • Hvis en person har inviteret dig til sin familiegruppe, kan du få flere oplysninger om, hvad der sker, når du deltager i en familiegruppe.
Familiemedlem (begrænset adgang)

Et familiemedlem med denne status har begrænset adgang til familietjenester. Når personen accepterer invitationen til at deltage i familien, får vedkommende fuld adgang til familietjenester. Et afventende familiemedlem modtager f.eks. mails, der sendes til familiegruppen, men vedkommende kan ikke bruge Google Assistent til at sende familiemails, medmindre invitationen accepteres.

Familiemedlemmer med begrænset adgang kan acceptere deres invitation på g.co/YourFamily.

Inviteret familiemedlem

Et inviteret familiemedlem får ikke fuld adgang til familietjenester, før vedkommende har accepteret invitationen til at deltage i familien.

• For at deltage i familien kan et inviteret medlem acceptere den invitation, der er sendt til vedkommendes mailadresse eller telefonnummer.
  • Du kan gensende en invitation ved at fjerne det inviterede medlem fra familien og tilføje vedkommende igen.

Google-produkter, du kan bruge som familie

Når du har oprettet en familiegruppe, kan du:

• Bruge familiens betalingsmetode: Hvis du opretter en, kan din familie foretage køb i Google Play med familiens betalingsmetode.
  • Bruge familietjenester: Brug eller abonner på familietjenester som f.eks. Google One, Google Play Familiesamling og familieabonnement på YouTube TV. Gå til g.co/YourFamily for at finde de tjenester, der er tilgængelige for din familie.
  • Bruge delt lagerplads: Du kan blive Google One-medlem og dele lagerplads med op til 5 familiemedlemmer. Få flere oplysninger om, hvordan Google One-familiedeling fungerer.