Skep 'n gesin op Google

Wanneer jy 'n gesinsgroep skep, word jy die gesinsbestuurder. Jy kan 'n gesinsgroep met tot 6 mense skep as jy die volgende doen:

Sien hoe om met Google One ’n gesin te skep

Skep 'n gesin met Google Assistent

1. Maak Google Assistent Assistant (iOS) op jou iPhone of iPad oop.
  2. Sê "Ok Google, set up my family" (Ok Google, stel my gesin op).
  3. Volg die instruksies op die skerm.
Ek kry 'n foutboodskap as ek my gesinsgroep wil skep

Voldoen nie aan ouderdomsvereiste nie

Jy moet mondig wees in jou land om 'n gesinsgroep te bestuur. 'n Gesinsbestuurder kan jou nooi om by hul groep aan te sluit.

Jy is reeds in 'n gesinsgroep

Jy kan net deel van een gesinsgroep op 'n slag wees. As jy 'n nuwe gesinsgroep wil skep, moet jy jou huidige gesinsgroep uitvee en 'n nuwe een skep.

Rekening word nie gesteun nie

Jy kan nie 'n gesinsgroep skep met 'n Google-rekening vanaf jou werk, skool of 'n ander organisasie nie.

Sukkel om gesinsgroep te skep

Jy kan net een keer elke 12 maande van gesinsgroep verander. Jy moet dalk 12 maande wag voor jy 'n nuwe gesinsgroep kan skep of by 'n nuwe gesinsgroep kan aansluit.

Land of gesin word nie gesteun nie

Maak seker dat die gesinsbestuurder en gesinslede almal dieselfde Google Play-land het.

Ek kry 'n foutboodskap as ek gesinslede wil byvoeg

E-posadres is nie met 'n Google-rekening geassosieer nie

As jy Google Assistent gebruik om jou gesinsgroep te skep, kan net e-posadresse wat met Google-rekeninge geassosieer word, deel wees van jou gesin. Skep 'n gesinsgroep met 'n ander produk om 'n e-posadres in te sluit wat nie met 'n Google-rekening geassosieer word nie.

Jy kan nie 'n Google-rekening vanaf werk, skool of 'n ander organisasie by jou gesinsgroep voeg nie.

Gesinslid is reeds in 'n gesinsgroep

Jou gesinslid kan net in een gesinsgroep op 'n slag wees. Jou gesinslid kan hul huidige gesinsgroep verlaat en aansluit by jou gesinsgroep.

Gesinslid het reeds van gesinsgroep verander

Jy kan net een keer elke 12 maande van gesinsgroep verander. Jou gesinslid sal dalk tot 12 maande moet wag voor hulle hul huidige gesinsgroep kan verlaat en by joune kan aansluit.

Land of gesin word nie gesteun nie

Maak seker dat jy en jou gesinslede almal dieselfde Google Play-land het.

Ek kry 'n CVN-probleem wanneer ek gesinslede wil nooi

As jy 'n gesinsbetaalmetode opstel, kan jy gevra word om die CVN-nommer vir jou kredietkaart te verifieer wanneer jy mense na jou gesin nooi.

Jy sal dalk 'n hangende magtiging op jou kredietkaartstaat as deel van hierdie verifikasie sien.

Hierdie magtigings is nodig sodat Google kan seker maak die kaart is geldig. Dit is nie werklike heffings nie en jy hoef nie daarvoor te betaal nie.

Magtigings kan vir tot 14 werksdae in jou rekening bly. Kontak jou bank vir meer inligting as jy ná 14 werksdae nog steeds die hangende magtiging sien.

Rolle van gesinslede

Gesinsbestuurder

Wanneer jy 'n gesinsgroep skep, word jy die gesinsbestuurder. Die gesinsbestuurder is die enigste persoon wat:

Enige volwassene in jou gesin kan inteken op Google One. Die Google One-pakketbestuurder hoef nie dieselfde persoon as die gesinsbestuurder te wees nie.

Ouer

Enigiemand wat deur die gesinsbestuurder as 'n ouer aangewys word, moet mondig wees in hul land.

Ouers kan:

• Google Play-aankope goedkeur.
  • Ouerkontroles en gesinslede se aankoopgoedkeuringinstellings verander.
  • Family Link gebruik om te help om toesig te hou oor Google-rekeninge vir kinders.

Belangrik: Aankoopgoedkeuringinstellings is net van toepassing op aankope wat deur Google Play se faktureringstelsel gedoen word.

Gesinslid
  • 'n Gesinslid kan by 'n gesinsgroep aansluit wanneer hulle deur 'n gesinsbestuurder genooi word.
  • As iemand jou na hul gesinsgroep toe genooi het, kan jy meer uitvind oor wat gebeur wanneer jy by 'n gesinsgroep aansluit.
Gesinslid (beperkte toegang)

'n Gesinslid in hierdie toestand het beperkte toegang tot gesinsdienste. Sodra hulle hul uitnodiging aanvaar om by die gesin aan te sluit, kry hulle volle toegang tot gesinsdienste. 'n Onbevestigde gesinslid kan byvoorbeeld e-posse ontvang wat na die gesinsgroep toe gestuur is, maar hulle kan nie die Assistent gebruik om gesin-e-posse te stuur voordat hulle hul uitnodiging aanvaar nie.

Gesinslede met beperkte toegang kan hul uitnodiging aanvaar by g.co/YourFamily.

Genooide gesinslid

'n Genooide gesinslid het nie toegang tot gesinsdienste voordat hulle hul uitnodiging om by die gesin aan te sluit, aanvaar nie.

• 'n Genooide lid kan die uitnodiging aanvaar wat na hul e-posadres of foonnommer gestuur is om by die gesin aan te sluit.
  • Verwyder die genooide lid uit die gesin en voeg hulle weer by om 'n uitnodiging weer te stuur.

Google-produkte wat jy as gesin kan gebruik

Wanneer jy 'n gesinsgroep skep, kan jy:

• Die gesinsbetaalmetode gebruik: As jy een opstel, kan jou gesin die gesinsbetaalmetode gebruik om aankope op Google Play te maak.
  • Gesinsdienste gebruik: Gebruik of teken in op gesinsdienste soos Google One, Google Play Gesinsbiblioteek, en YouTube TV-gesinspakket. Gaan na g.co/YourFamily om die dienste te kry wat vir jou gesin beskikbaar is.
  • Gedeelde berging gebruik: Jy kan ’n Google One-lid word en deel met tot 5 gesinslede. Vind uit hoe Google One-gesinsdeling werk.

Verwante hulpbronne

Maak soekkassie toe
Google-programme