Google Foto's en jou kind se Google-rekening

As jou kind 'n Google-rekening het, kan hulle die Google Foto's-program gebruik om hul foto's te stoor en te deel.

Hoe Google Foto's werk

Google Foto's sal grotendeels dieselfde wees vir kinders as vir volwassenes. Daar is net 'n paar dinge wat anders is vir kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land). Byvoorbeeld:

• Ouers kan deling afskakel van binne Google Foto's.
    • Belangrik: Hierdie instelling is nie beskikbaar vir gebruikers vir wie toesig by hul rekening gevoeg is nie.
  • Gesiggroepering is afgeskakel sodat kinders nie kan soek na spesifieke mense in hul fotobiblioteek nie.

Skakel fotodeling aan of af

As jy ’n Google-rekening vir ’n kind onder 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) geskep het, kan jy jou kind se deling op Google Foto’s met Family Link bestuur. Wanneer jy fotodeling afskakel, sal jou kind nie die deelknoppie op Google Foto’s kan gebruik nie. Dit verwyder ook bydraes wat hulle tot gedeelde albums en gesprekke op Google Foto’s gemaak het. Jou kind sal egter steeds foto’s in ander apps, soos Gmail, kan deel.

Tik op die knoppie hier onder om na hierdie instelling direk in die app te gaan:

Stel Google Foto’s-kontroles op

1. Maak die Family Link-app Family Link oop.
  2. Kies jou kind.
  3. Tik op Kontroles en dan Inhoudbeperkings en dan Google Foto’s.
  4. Skakel Fotodeling aan of af.

Wenke:

• Die feit dat jou kind hul eie rekeninginstellings kan kontroleer verander nie die instellings self nie. Ons beveel aan dat ouers seker maak dat die instellings korrek is nadat hulle hierdie kontrole verander.
  • Jy kan ook jou kind se rekening bestuur deur op jou kind se naam te klik by g.co/YourFamily.