Administrer dit barns tilknyttede Google-tjenester

Vigtigt! Denne artikel er kun for brugere i EU.

Digital Markets Act (DMA) er en EU-lov, der træder i kraft den 6. marts 2024. Som følge af DMA giver Google dig som bruger i EU mulighed for at bevare tilknytningen af visse Google-tjenester for dit barn.

Disse Google-tjenester omfatter:

• Søgning
  • YouTube
  • Annoncetjenester
  • Google Play
  • Chrome
  • Google Shopping
  • Google Maps

I henhold til tysk lovgivning har brugere i Tyskland mulighed for at tilknytte disse yderligere Google-tjenester:

• Kontakter

Tip! Disse yderligere valgmuligheder gælder ikke, hvis din Google-konto er oprettet via dit arbejde, din skole eller en anden organisation.

Når tjenesterne er tilknyttet, kan de dele dit barns data med hinanden og med alle andre Google-tjenester til visse formål. Alle typer data, der er beskrevet i Googles privatlivspolitik, kan deles mellem tilknyttede Google-tjenester. Dette omfatter dit barns aktivitet, når barnet er logget ind, f.eks. ting, som barnet søger efter, og de videoer, som barnet ser og lytter til.

Du kan administrere dit barns valg af, hvilke tjenester tilknytningen skal bevares for på dit barns Google-konto.

Tip! Tilknytning af Google-tjenester handler ikke om at dele dit barns data med tredjepartstjenester.

Google-tjenester, der ikke kan tilknyttes

Følgende tjenester er ikke tilknyttet og kan slet ikke tilknyttes for brugere i Tyskland:

• Google Assistent
  1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Vælg Administrer tilknyttede tjenester under "Tilknyttede Google-tjenester".
  4. Vælg de tjenester, der skal tilknyttes, og vælg Næste.
    • Tip! Alle andre Google-tjenester, der ikke er angivet, er altid tilknyttet og kan dele data med hinanden med de formål, der er beskrevet i vores privatlivspolitik, afhængigt af dit barns privatlivsindstillinger.
  5. Gennemgå dine valg, og vælg Bekræft og derefter Udfør og derefter OK.

Dine valg af, hvilke af de ovenstående tjenester du vil bevare tilknytningen for til dit barn, træder i kraft den 6. marts 2024. Du kan til enhver tid gennemgå og opdatere dine valg vedrørende, hvilke tjenester du vil tilknytte.