Se barns aktivitetsstatistikk med høydepunktene i Family Link

Du kan bruke Family Link til å sjekke enhetsbruk, skjermtid og innholdsanbefalinger for barnet ditt. Hvis du slår på deling av data om appaktivitet, får du også statistikk om barnets bruk av apper, for eksempel leseaktivitet.

Finn høydepunktene

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Høydepunkter .

Finn lærergodkjente apper

Du kan finne lærergodkjente apper og installere dem på barnets enhet fra enheten din. Finn ut mer om lærergodkjente apper.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Høydepunkter.
  4. Sveip gjennom appene under «Lærergodkjent».
  5. Trykk på en app for å se mer informasjon om den.
  6. For å installere appen på barnets enhet trykker du på Installer.

Få lesestatistikk

Hvis barnets konto er konfigurert til å dele data om appaktivitet for Google Play Bøker, vises eventuell aktivitet for Google Play Bøker i brikker under fanen «Høydepunkter» i Family Link. Med denne informasjonen kan du sjekke hva barnet ditt leser, og hvor ofte hen samhandler med bøker.

Foreldre kan sjekke denne informasjonen:

• Nylig lest: Boken barnet leste i sist, og hvor mye av den hen har lest.
  • Nylig åpnet: Boken barnet åpnet sist, og hvor mye av den hen har lest.
  • Mest lest: Boken barnet har lest mest i de siste 7 dagene, og hvor ofte hen har lest i den.
  • Nylig fullført: Boken barnet fullførte sist, og når hen leste den ferdig.

Administrer lesestatistikk

Du kan slå på eller av lesestatistikken som blir generert basert på aktivitet i Play Bøker.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Innstillinger for høydepunkter.
  4. Slå Høydepunkter fra Google-apper av eller på.

La barnet ditt slå av eller på Høydepunkter fra Google-apper

Du kan også slå på «Tillat at barnet endrer denne innstillingen» for å la barnet ditt endre innstillingen for appaktivitet selv. Barnet kan se innstillingen på enheten sin.

1. Åpne Foreldrekontroll  på barnets enhet.
  2. Trykk på Se alle foreldrekontrollene.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Innstillinger for høydepunkter.
  4. Slå Høydepunkter fra Google-apper av eller på.

Tips: Når du slår på Google-appaktivitet, får barnet ditt e-post og varsel om det i den relevante appen.