Administrer dit barns apptilladelser

Brug Family Link til at administrere de apps, der er tilgængelige på dit barns enhed:

• Bloker eller begræns adgangen på dit barns enhed
  • Bestem, om de kan se en app
  • Begræns indhold på et barns telefon

For at dit barns apptilladelser kan administreres, skal dit barn bruge:

• En Android-enhed (med Android 6.0 eller nyere)
  • En Chromebook (med ChromeOS version 71 eller nyere)

Både forældre og barn kan administrere apptilladelser. Hvis du vil, kan du konfigurere det, så det kun er forældre, der kan give apptilladelser på dit barns enhed. Indstillinger for godkendelse af køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Vigtigt! Hvis du slår bestemte tilladelser fra, virker visse apps muligvis ikke korrekt.

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Vælg tilladelser for en bestemt app

Gentag disse trin, hvis dit barn bruger flere enheder, for at vælge barnets tilladelser for hver enhed.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Appgrænser.
  4. Vælg den app, du vil ændre dit barns tilladelser for.
  5. Tryk på Appoplysninger og derefter Tilladelser.
  6. Slå tilladelsen til eller fra.
Skift en tilladelse i flere apps
  1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Enheder.
  4. Vælg dit barns enhed og derefter Apptilladelser.
  5. Vælg en tilladelse.
  6. Slå tilladelsen til eller fra under dit barns enhed.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.
Sørg for, at det kun er forældre, der kan give apptilladelser på dit barns enhed
  1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Enhed.
  4. Vælg dit barns enhed og derefter Apptilladelser.
  5. Vælg en tilladelse og derefter Kun forældre eller Dit barn og forældre.
    • Hvis du vælger "Kun forældre", kan dit barn ikke give denne tilladelse til en ny eller nuværende app. Dette valg ændrer dog ikke tilladelser, der allerede er givet.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.