Aan de slag met Tour Creator

Met Tour Creator kun je virtual reality-tours (VR) maken. Gebruik afbeeldingen uit templates, Google Street View of je verzameling 360°-afbeeldingen. Voeg vervolgens meer informatie of audiobestanden toe en markeer interessante plaatsen. Je hoeft alleen maar een Google-account te hebben en te voldoen aan de onderstaande vereisten.

Klik hier om Tour Creator te openen

Vereisten voor de webbrowser

Tour Creator werkt met de Chrome-browser, Mozilla® Firefox® en Apple® Safari®.

Opmerking: De Chrome-browser wordt als het goed is automatisch geüpdatet wanneer een nieuwe versie beschikbaar is. Zie Google Chrome updaten om te kijken welke versie je hebt.

Camera-opties

Je kunt 360°-foto's maken voor je tours met een 360°-camera. Gebruik alleen jpeg- of png-bestanden. Bestanden mogen niet groter zijn dan 2 MB.

Camera's die werken met Tour Creator:

• Ricoh® Theta S
  • Ricoh Theta V
  • Ricoh Theta SC
  • LG® 360-camera
  • Mi® Xiaomi® Sphere 360
  • Insta® 360 one
  • Samsung® Gear® 360

Volgende stappen

Je bent nu klaar om een tour te maken.