Je tour publiceren

Alle tours die je maakt in Tour Creator, worden als openbaar of verborgen gepubliceerd in Poly, de bibliotheek voor 3D-items van Google. Als je tour openbaar is, kan iedereen op het web deze bekijken op een desktopcomputer of mobiel apparaat (Android en Apple® iOS®), of in virtual reality (VR) met een VR-viewer, zoals Google Cardboard.

Als je de tour verborgen publiceert op Poly, kunnen alleen mensen met de link deze bekijken en wordt deze niet weergegeven in de zoekresultaten. Je kunt de URL van de tour delen met je leerlingen.

Tours die je maakt en publiceert worden weergegeven in je Expedities-app. Hier worden ook tours weergegeven die je liket of deelt in
Poly. Zie Je tours bekijken in Expedities voor meer informatie.

Je tour publiceren

1. Maak je tour in Tour Creator.
  2. Klik rechtsboven op Publiceren.
  3. Bepaal of je tour openbaar of verborgen moet zijn.
    • Als je de tour openbaar wilt houden, zodat iedereen deze kan bekijken, klik je op Publiceren.
    • Als je de tour verborgen wilt publiceren, klik je op de pijl-omlaag ""and then Verborgen and then Publiceren.
  4. Kies een optie:
    • Als je de tour wilt bekijken in Poly, klik je op de URL of op Tour bekijken.
      De tour wordt geopend op een nieuw tabblad.
    • Als je de URL van de tour wilt kopiëren, klik je op Kopiëren "" en plak je de URL waar je deze wilt hebben.
    • Als je de gepubliceerde tour in VR wilt bekijken, open je de link op je apparaat en tik je rechtsboven op Cardboard "".
  5. Als je het URL-venster wilt sluiten, ga je terug naar de tourpagina en klik je op Klaar.
  6. (Optioneel) Als je de tour weer wilt openen, klik je op de tourpagina op Meer "" and then Gepubliceerde tour bekijken.

Audio inschakelen op Poly

Je kunt audio inschakelen voor elke tour met geluid.

1. Klik op een tour.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen "".
  3. Klik op Gesproken tekst inschakelen of Omgevingsgeluid inschakelen.

Je tour delen

1. Als je de tour niet vanuit Tour Creator in Poly hebt geopend, open je Poly en log je in.
  2. Klik op Menu "" and then Je profiel.
  3. Klik op de tour die je wilt delen.
  4. Kies uit de volgende opties:
    • Als je tour verborgen is gepubliceerd, kopieer je de URL uit de adresbalk om deze te delen met je leerlingen.
    • Als je de tour wilt delen op Facebook, Twitter of Google+, klik je op Delen "" en volg je de instructies.
    • Ga als volgt te werk om de tour in te sluiten in een website:
      1. Klik op Delen "" and then Insluiten Insluiten.
      2. Kopieer de code en plak deze op de juiste plek.
    • Als je de tour in de Expedities-app wilt bekijken, klik je op Delen "" en tik je op je mobiele apparaat op Expedities. Zie Je tours bekijken in Expedities voor meer informatie.