Een tour bewerken of verwijderen

Je kunt je tours altijd bewerken in Tour Creator. Dit kan voor of nadat je de tour publiceert. Als je de tour bewerkt nadat je deze hebt gepubliceerd, publiceer je de tour opnieuw. De wijzigingen zijn dan doorgevoerd in de nieuwe versie.

Een tour bewerken

Een tour bewerken voordat je deze publiceert

Wanneer je een tour maakt, worden alle wijzigingen automatisch opgeslagen in de Tour Creator. Je kunt de tour altijd afsluiten en er later naar terugkeren. Je tours staan op de homepage van Tour Creator.

1. Open Tour Creator en log in.
  2. Klik op de tour die je wilt bewerken.
  3. Klik op een scène en breng je wijzigingen aan.
    Zie Een tour maken voor meer informatie.
  4. Sluit de tour wanneer je klaar bent of publiceer de tour.
    Zie Je tour publiceren voor meer informatie.
Een tour bewerken die is geüpload naar Poly
  1. Open Poly en log in.
  2. Klik op Menu "".
  3. Klik op Je profiel and then de tour.
  4. Klik op Bewerken "".
  5. Klik op een scène en breng je wijzigingen aan.

Zie Een tour maken voor meer informatie.

6. Klik op Publiceren om de tour opnieuw te publiceren.
    Zie Je tour publiceren voor meer informatie.
Een tour bewerken die je aan Expedities hebt toegevoegd

Je kunt tours die je in Tour Creator maakt, toevoegen aan de Google Expedities-app. Zie Je tour bekijken in Expedities voor meer informatie.

1. Open Tour Creator en log in.
  2. Klik op de tour die je wilt bewerken en breng je wijzigingen aan.

Zie Een tour bewerken voordat je deze publiceert voor meer informatie.

3. Tik op je mobiele apparaat op Expedities Expedities.
  4. Log in met je Google-account.
  5. Tik op Bibliotheek and then Mijn tours.

Opmerking: Als je een tour bewerkt nadat je deze aan Expedities hebt toegevoegd, zie je dit bericht bij de tour: 'Deze tour is gewijzigd. Wil je de tour updaten?'

6. Zorg dat je verbinding hebt met internet en tik op Updaten.

Een tour verwijderen

Een concepttour verwijderen voordat je deze publiceert
  1. Open Tour Creator en log in.
  2. Klik bij de tour die je wilt verwijderen op Meer "" and then Tour verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Een tour verwijderen uit Poly
  1. Open Poly en klik op Menu "" and then Je profiel.
  2. Klik op de tour.
  3. Klik onderaan op Meer "" and then Verwijderen "".
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

De tour wordt verwijderd uit Poly, maar blijft nog wel in Tour Creator staan. Als je de tour wilt verwijderen uit Tour Creator voordat je deze publiceert, volg je de instructies hierboven.

Opmerking: Als je een gepubliceerde tour verwijdert uit Poly, heb je nog steeds toegang tot de tour in Tour Creator.

Een Poly-tour verwijderen uit Expedities
  1. Open Poly en log in.
  2. Klik op Menu "" and then Je likes.
  3. Klik op de tour die je wilt verwijderen.
  4. Klik op Like "".
Een tour die je hebt gemaakt verwijderen uit Expedities
  1. Open Tour Creator en log in.
  2. Klik bij de tour die je wilt verwijderen op Meer "" and then Tour verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.