Problemen met Expedities oplossen

Als je nog meer vragen hebt, ga je naar het Expedities-helpforum. Daar kom je in contact met andere docenten.

Ik zie mijn verkenners niet

Als je een expeditie hebt gestart en je verkenners niet ziet, bekijk je Je netwerk instellen.

Ik zie de gedownloade expedities niet op mijn gidsapparaat

Als je je expedities in de afgelopen 30 dagen niet hebt vernieuwd
Als je in de afgelopen 30 dagen niet op je gidsapparaat verbinding met internet hebt gemaakt en de tourlijst omlaag hebt getrokken om die te vernieuwen, worden de tours automatisch verwijderd. Zie Expedities zoeken en downloaden voor meer informatie.

Als je je expedities in de afgelopen 30 dagen wel hebt vernieuwd
Als je in de afgelopen 30 dagen op je gidsapparaat verbinding met internet hebt gemaakt en je gedownloade expedities nog steeds niet ziet, horen we dit graag. Zie Feedback verzenden over ontbrekende of onjuiste content voor meer informatie.

Feedback verzenden over onjuiste content of andere problemen

Laat het ons weten als je problemen ervaart, zodat we het probleem kunnen onderzoeken.

Android

1. In the Expeditions app, tap Menu "" and then Feedback.
  2. In the text field, enter your comments.
  3. (Optional) Next to From, tap Down "" and select an email address.
    If you don’t want to use your email address, select Google user.
  4. (Optional) If you don’t want to include screenshots of incorrect content and system logs, uncheck Include screenshot and logs.
  5. (Optional) If you want to highlight issues or blackout sensitive information on the screenshot, tap Highlight and hide content.
  6. Tap Send "".

iOS

1. Tik in de Expedities-app op Menu "" and then Feedback ve.
  2. Voer in het tekstveld je reactie in.
    Beantwoord deze vragen als je feedback verzendt over ontbrekende content:
    • Als je de lijst omlaag trekt om deze te vernieuwen, verschijnen de tours dan automatisch?
    • Als je de lijst omlaag trekt om deze te vernieuwen en de tours niet automatisch verschijnen, moet je dan handmatig op de omslagfoto van elke tour klikken om die opnieuw te downloaden?
  3. (Optioneel) Als je de systeemgegevens niet wilt delen met Google, haal je het vinkje weg voor Systeemgegevens opnemen.
  4. (Optioneel) Als je je Google-accountgegevens niet wilt toevoegen, haal je het vinkje weg voor Google-account.
  5. (Optioneel) Klik op Voorbeeld om de feedback te lezen voordat je deze verzendt.
    Op het voorbeeldscherm zie je de app-versie, het apparaatmodel, de OS-versie, het Google-account waarmee Expedities is geopend, het tijdstempel van de feedback en het systeemlogboek.
  6. Tik op Verzenden.