Expedities-bronnen

Er zijn meer dan negenhonderd virtual reality-tours (VR) en honderd augmented reality-tours die je kunt bekijken. Bekijk de lijst met beschikbare expedities in een webbrowser. Ga dan terug naar de Expedities-app, zoek de juiste expeditie en download deze op je apparaat.

Bekijk deze bronnen voor meer informatie over het gebruik van Expedities in je lessen:

Je kunt je ervaringen en ideeën ook delen in onze Expedities-community.

Bekijk deze video's voor voorbeelden van VR- en AR-tours:

VR-tours

Google Expeditions: over a million students, on trips to virtually anywhere

AR-tours

Expeditions AR - Bringing the world into the classroom