Wat is Expedities?

Google Expedities is een meeslepende educatieve app waarmee docenten en leerlingen de wereld kunnen verkennen via meer dan negenhonderd VR- (virtual reality) en honderd AR-tours (augmented reality). Je kunt met haaien zwemmen, de ruimte in, het klaslokaal in een museum veranderen en meer zonder het klaslokaal te verlaten.

Bekijk in een webbrowser de lijst met beschikbare expedities.

VR-tours

Docenten en leerlingen gebruiken mobiele apparaten en VR-viewers om een kunstgalerie of museum virtueel te verkennen, onder water te zwemmen of door de ruimte te navigeren, zonder het klaslokaal te verlaten.

Google Expeditions: over a million students, on trips to virtually anywhere

AR-tours

Docenten gebruiken mobiele apparaten om virtuele objecten in het klaslokaal te tonen, zodat leerlingen met behulp van hun mobiele telefoon 3D-objecten kunnen zien en eromheen kunnen lopen alsof de objecten echt in het lokaal zijn.

Expeditions AR - Bringing the world into the classroom

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Als je een leraar bent en een groep studenten wilt leiden, moet je eerst een Expedities-pakket kopen.

Solo-expedities kun je in je eentje verkennen op een geschikt mobiel apparaat. Download en installeer vervolgens de Expedities-app.