Wat is Expedities?

Google Expedities is een meeslepende educatieve app waarmee docenten en leerlingen de wereld kunnen verkennen via meer dan duizend VR- (virtual reality) en honderd AR-tours (augmented reality). Je kunt met haaien zwemmen, de ruimte in en meer, zonder het klaslokaal te verlaten.

Bekijk in een webbrowser de lijst met beschikbare expedities.

VR-tours

Docenten en leerlingen gebruiken mobiele apparaten en VR-viewers om een kunstgalerie of museum virtueel te verkennen, onder water te zwemmen of door de ruimte te navigeren, zonder het klaslokaal te verlaten.

Google Expeditions: over a million students, on trips to virtually anywhere

AR-tours

Docenten gebruiken mobiele apparaten om objecten in het klaslokaal te tonen, zodat leerlingen met behulp van hun mobiele telefoon 3D-objecten kunnen zien en eromheen kunnen lopen alsof de objecten echt in het lokaal zijn.

Expeditions AR - Bringing the world into the classroom

Tour Creator

Met Tour Creator kunnen docenten en leerlingen virtual reality-tours maken en publiceren op Poly.

Docenten kunnen tours die ze hebben gemaakt in Tour Creator toevoegen aan Expedities om leerlingen te begeleiden in hun lessen. Tours die docenten in Poly liken of delen met Expedities worden ook automatisch toegevoegd aan hun Expedities-app.

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Als je een leraar bent en een groep studenten wilt leiden, moet je eerst een Expedities-pakket kopen.

Solo-expedities kun je in je eentje verkennen op een geschikt mobiel apparaat. Download en installeer vervolgens de Expedities-app.