Muutoksia Expeditionsiin ja Tour Creatoriin

Google siirtää useat Expeditionsin VR-tutkimusretket Google Arts & Culture ‑sivustolle ja ‑sovellukseen, jotka ovat maksuttomia, joten tutkimusretket ovat kaikkien käytettävissä. Kun Arts & Culture laajenee, Google Expeditions ‑sovelluksen latausmahdollisuus poistuu. Myöskään Tour Creator ei enää ole saatavilla 30.6.2021 jälkeen.

Materiaalien vieminen ja lataaminen julkaistuista tutkimusretkistä

Tärkeää: Tour Creator poistetaan käytöstä 30.6.2021. Muista viedä materiaalit julkaistuista tutkimusretkistä ennen sitä.

Vie materiaalit julkaistuista tutkimusretkistä seuraavan artikkelin ohjeiden mukaisesti: Google-datan lataaminen.

Vinkki: Ladattu .zip-tiedosto sisältää

• kuvatiedostot, myös panoraamakuvat
  • äänitiedostot
  • JSON-tiedostot, jotka sisältävät näkymien kuvaukset, tekstiviitteet ja Street View'n panoraamaviitteet.

UKK

Mikä muuttuu?

30.6.2021 jälkeen:

• Et enää voi ladata tai käyttää Google Expeditions ‑sovellusta.
  • Et enää pääse Tour Creatoriin.
  • Et voi luoda uusia tai ladata aiemmin julkaistuja tutkimusretkiä.
  • Voit katsoa tutkimusretkiä lataamalla Google Arts & Culture ‑sovelluksen oppilaitoksen laitteelle tai omalle mobiililaitteellesi. Et enää pääse opastetuille tutkimusretkille Expeditionsin kautta, mutta voit mennä itsenäisille tutkimusretkille.

Kerromme lähikuukausien aikana, miten voit ottaa julkaistujen tutkimusretkien sisällön talteen.

Lue lisää siitä, miten voit ottaa materiaalit talteen.

Pääsenkö edelleen Tour Creatoriin? Voinko ottaa tutkimusretket talteen?

Kaikki julkaisemasi yksityiset tai julkiset tutkimusretket ovat käytettävissä Tour Creatorissa 30.6.2021 asti. Voit ladata julkaistut tutkimusretkesi itsellesi 30.6.2021 saakka. Seuraavien kuukausien aikana kerromme, miten voit ottaa julkaistujen tutkimusretkien sisällön talteen.

Miten kauan sovellus on vielä ladattavissa?

Expeditions-sovellus on saatavilla 30.6.2021 asti.

Voinko käyttää Expeditionsia ja Tour Creatoria 30.6.2021 saakka?

Kyllä. Voit käyttää Expeditions-sovellusta ja Tour Creatoria 30.6.2021 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen:

• Et enää voi ladata tai käyttää Google Expeditions ‑sovellusta.
  • Et enää pääse Tour Creatoriin.
  • Et voi luoda uusia tai ladata aiemmin julkaistuja tutkimusretkiä.
Jos olen ladannut sovelluksen ennen 30. kesäkuuta, toimiiko se vielä sen jälkeen?

Ei. Expeditions-sovellus ei enää toimi 30.6.2021 jälkeen. Voit katsoa tutkimusretkiä lataamalla Google Arts & Culture ‑sovelluksen oppilaitoksen laitteelle tai omalle mobiililaitteellesi. Et enää pääse opastetuille tutkimusretkille Expeditionsin kautta, mutta voit mennä itsenäisille tutkimusretkille.