Bloker Google Hangouts og Google Chat på skoleadministrerede Chromebooks

Du kan blokere elevernes mulighed for at bruge det klassiske Hangouts og Google Chat på deres skoleadministrerede Chromebooks. Du kan blokere dette for alle elever. Du kan også opstille forskellige regler for elever i visse grupper.

Åbn alle  |  Luk alle

Bloker det klassiske Hangouts og Chat

Vigtigt! Disse trin fungerer kun på skoleadministrerede Chromebooks, der kører Chrome OS.

Trin 1: Bloker webadresser
  1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. From the Admin console Home page, go to Devicesog derefterChrome.
  3. Klik på Bruger- og browserindstillinger.
  4. Hvis indstillingen skal gælde for alle, skal du sørge for, at den øverste organisationsenhed er valgt. Hvis ikke, skal du vælge en underordnet organisationsenhed eller en konfigurationsgruppe.
  5. Under Blokering af webadresse skal du klikke på Blokeringsliste for webadresser og angive disse webadresser:
    • https://hangouts.google.com
    • https://chat.google.com
  6. Klik på Undtagelser for blokeringsliste for webadresser, og angiv https://hangouts.google.com/hangouts/_/meet.
  7. Klik på Gem. Hvis du har konfigureret en organisationsenhed eller en gruppe, kan du muligvis overtage eller tilsidesætte en overordnet organisationsenhed eller fjerne konfigurationen af en gruppe.
Du kan få flere oplysninger om blokering af webadresser ved at gå til Blokering af webadresse.
Trin 2: Føj kun de apps, du skal bruge, til din tilladelsesliste

Hvis din skole bruger Android-apps på Chromebooks, anbefaler vi, at du kun føjer de apps, som din skole skal bruge, til din tilladelsesliste. Du kan også tillade eller blokere muligheden for at installere apps for alle elever eller efter gruppe.

Relaterede emner

Trin 3: Konfigurer en begrænsning for login

Du kan forhindre, at eleverne bruger personlige konti til at få adgang til webadresserne på din blokeringsliste i inkognitotilstand, ved at konfigurere en begrænsning for login på din organisations skoleadministrerede enheder.

Gå til Begrænsning af login for at få flere oplysninger.

Trin 4: Bloker sekundære konti

Du kan forhindre, at eleverne downloader Android-apps med deres personlige konti.

1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. From the Admin console Home page, go to Devicesog derefterChrome.
  3. Klik på Bruger- og browserindstillinger.
  4. Hvis indstillingen skal gælde for alle, skal du sørge for, at den øverste organisationsenhed er valgt. Hvis ikke, skal du vælge en underordnet organisationsenhed eller en konfigurationsgruppe.
  5. Ud for Login på sekundære konti skal du klikke på den nedadvendte pil og derefterBloker brugernes mulighed for at logge ind eller ud af sekundære Google-konti.
  6. Klik på Gem. Hvis du har konfigureret en organisationsenhed eller en gruppe, kan du muligvis overtage eller tilsidesætte en overordnet organisationsenhed eller fjerne konfigurationen af en gruppe.
Du kan få flere oplysninger ved at gå til Login på sekundære konti.
Trin 5: Deaktiver gæstetilstand
Du kan se, hvordan du deaktiverer gæstetilstand, ved at gå til Gæstetilstand.