Hoe Google Classroom omgaat met een groter aantal gebruikers

Laatst geüpdatet: 20-03-2020

Als reactie op de COVID-19-crisis geven steeds meer scholen over de hele wereld thuisonderwijs. Daarmee zien we een aanzienlijke toename in het gebruik van Google Classroom. We werken dag en nacht om te zorgen dat de services waarop je vertrouwt, waaronder Classroom, actief blijven, zodat je al je werk kunt blijven uitvoeren.

Als je prestatieproblemen ondervindt bij het gebruik van Classroom, kun je het volgende proberen:

• Open Classroom slechts in één browsertabblad tegelijk.
  • Sluit onnodige vensters of tabbladen.
  • Verbreek op andere apparaten de verbinding met het wifi-netwerk.

Ga naar het Classroom-communityforum voor vragen over andere Classroom-onderwerpen.