Hoe Google Classroom omgaat met een groter aantal gebruikers

Laatst geüpdatet: 9-8-2021

Als reactie op de COVID-19-crisis geven steeds meer scholen over de hele wereld onderwijs op afstand. Daardoor zien we een aanzienlijke toename in het gebruik van Google Classroom. We werken dag en nacht om de services waarop je vertrouwt, waaronder Classroom, in de lucht te houden zodat je al je werk kunt blijven uitvoeren.

Als je merkt dat Classroom niet optimaal werkt, kun je het volgende proberen:

• Open Classroom slechts in één browsertabblad tegelijk.
  • Sluit onnodige vensters of tabbladen.
  • Verbreek op andere apparaten de verbinding met het wifi-netwerk.
  • Gebruik Classroom offline. Dit kan alleen vanuit de Android-app.

Ga naar het Classroom-communityforum als je vragen hebt over andere Classroom-onderwerpen.