Google Classroomin käyttö käyttäjämäärän kasvaessa

Päivitetty viimeksi 9.8.2021

COVID-19-kriisin vuoksi yhä useammissa kouluissa ympäri maailmaa turvaudutaan etäopetukseen, ja siksi Google Classroomin käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Pyrimme pitämään tarvitsemasi palvelut, kuten Classroomin, jatkuvasti toiminnassa luotettavasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos Classroomissa on toimivuusongelmia, voit kokeilla seuraavia:

• Pidä Classroom auki vain yhdellä selaimen välilehdellä kerrallaan.
  • Sulje kaikki tarpeettomat ikkunat ja välilehdet.
  • Poista ylimääräiset laitteet langattomasta verkosta.
  • Käytä Classroomia offline-tilassa. Ominaisuus on saatavilla vain Android-sovelluksessa.

Jos sinulla on muita Classroomiin liittyviä kysymyksiä, voit etsiä tietoa Classroom-yhteisön keskusteluryhmästä.