Google Classroomin käyttö käyttäjämäärän kasvaessa

Päivitetty viimeksi 20.3.2020

COVID-19-kriisin vuoksi yhä useammissa kouluissa ympäri maailmaa turvaudutaan etäopetukseen, ja Google Classroomin käyttö on lisääntynyt huomattavasti tämän seurauksena. Teemme töitä jatkuvasti, että tarvitsemasi palvelut, kuten Classroom, toimivat luotettavasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos Classroomissa on suorituskykyongelmia, voit kokeilla seuraavia:

• Pidä Classroom auki vain yhdellä selaimen välilehdellä kerrallaan.
  • Sulje kaikki tarpeettomat ikkunat ja välilehdet.
  • Poista ylimääräiset laitteet langattomasta verkosta.

Jos sinulla on muita Classroomiin liittyviä kysymyksiä, käy Classroom-yhteisön keskusteluryhmässä